Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

På väg att väga mig!

Vecka 8Posted by Jenny Wed, February 24, 2010 17:28:36
Så, nu är jag strax på väg och väga mig för andra gången! Det är 4 veckor senast och jag hoppas att jag tappat 2 kg per vecka sedan dess, men jag ska inte ha för höga förväntningar.

Usch, det är lite nervöst. Nu börjar tänka på att jag måste gå och kissa och att det kanske var dumt att ta tunga jeans på mig idag...

Eller så kan jag dra av ett extra kilo och skylla på tunga kläder...

Jag återkommer senare ikväll med RESULTATET! Om jag kommer hem, eftersom tågen inte är så pricksäkra...

I morse åkte jag hemifrån kl 6 och kom till jobbet kl 9.00. Skojigt!

Så eftersom dagen började så dåligt tror jag på att det bara kan bli bättre!

Vi hörs!
Jenny

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Petra Wed, February 24, 2010 20:03:13

Tänkte bara fråga dig hur du resonerar med dig själv när du känner dig nedstämd eller orolig? Själv tröstäter jag när jag tänker negativt, särskilt på kvällarna. Har du något tips att ge? Hälsningar Petra

Posted by Karolina Wed, February 24, 2010 17:53:08

Lycka till! Har tittat på dig flera gånger idag och tycker att du är en riktig pudding redan nu! Väntar otåligt på resultatet i kväll. Själv ska jag simma en halvtimme i kväll.
Puss!