Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Jag kan knappt tro det!

Vecka 8Posted by Jenny Mon, February 22, 2010 22:19:51

Så var det måndag igen och kanske vinterns knasigaste trafikdag. Igår kväll bestämde jag mig för att inte utsätta mig för pressen att vänta på tåg som aldrig kommer utan jobba hemifrån. Då ringer min snälla tågkompis Anette som jag åker med varje dag och berättar att hon skulle köra till jobbet och erbjöd mig skjuts. Det var så snällt så jag tackade ja.

Jag hade bestämt mig för att ha en positiv inställning, mest för att sist jag oroade mig för att komma till jobbet så var det i onödan.

Resten av familjen låg kvar i sängarna och sov medan jag klev ut och skottade fram min bil i 32 minus(!). När jag och Anette sedan möttes upp och började kör in mot stan kom oron över mig, eftersom alla radiostationer pratade om trafikkaoset. Men, det gick helt smärtfritt in till stan och när vi skulle hem gick det lika smidigt! Det lönar sig att ha en positiv inställning, och köra tider då ingen annan kör!

Däremot var jag frussen när jag kom hem så istället för en svampsoppa som jag hade tänkt mig blev det en varm choklad! Riktigt gott när det är så kallt ute. Det är nog min favorit.

Jag har föresten fått jätte mycket kommentarer om gårdagens bilder. Jag tittar själv på dem och kan inte riktigt förstå vad som har hänt på bara 7 veckor. Jag blir så glad nu när jag börjar känna igen mig själv. Det är nästan lite svårt att förstå att det kan gå så fort. Jag vet att jag la ut bilderna igår, men det är så otrolig skillnad att jag knappt kan tro det själv!

Det är så roligt för en del av de människor jag har runt mig har aldrig sett mig som den jag känner mig och som jag börjar bli igen. Nya vänner som jag lärt känna efter jag fick barnen och som bara känner mig som överviktig har ju bara sett mig så. Däremot hoppas jag att min man börjar känna igen den tjejen som han träffade... Det är ju detta som gör det hårda arbetet med helfart och all tid man lägger ner värt det, att se resultatet.

Nu hoppar vi vidare till veckans utmaning. Jag ska vara ganska trist denna veckan och göra om förra veckans utmaning för det har varit både kul och bra.

Det blir alltså 15 minuter med min pilatesboll, för att efterföljas av 15 minuter av Mental Träning.

Jag kan säga att jag nästan behövt en vecka på mig för att få ordning på bollen. Det kanske inte kommer som en överraskning för er, men bollar är runda och det är ganska svårt att hitta balansen på dem. Så denna vecka kanske jag kan ta ut mig lite mer.

Med den Mentala träningen har jag också ett mål denna vecka och det är att hålla mig vaken. Förra veckan gjorde jag i alla fall ett framsteg och det var att vakna till när de sa till att man skulle komma tillbaka. Så förhoppningsvis går något in i min hjärna.

Så har jag även gått igenom hemuppgiften i kundhandboken inför onsdagens gruppträff. Jag skulle bland annat reflektera över de Enkla Regler som behövs för att lyckas. Självklart valde jag min favorit av de enkla reglerna. "Jag väljer själv att äta" Det finns inget fusk, dåligt samvete eller skuld."

Det är klart det är så. Det är ingen som stoppar i mig mat, valet är mitt. Om jag sedan väljer att äta något så ska jag göra det som ett medvetet val och inte få dåligt samvete. Det här får man jobba på!

På onsdag ska jag även väga mig för andra gången! Oj, vad spännande! Fast lite neröst också för man vill inte bli besviken. Men om jag blir besviken ska jag bara titta på 7 veckors bilden så kommer humöret gå i topp!

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!
Jenny

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Louise Tue, February 23, 2010 16:12:23

Fan va snygg du är! :D wuhoo!

Posted by Arga Marja Tue, February 23, 2010 08:10:52

Shit jag trode du vägde dig igår... Nu får jag vänta ända tills i morgon! Du är skitsnygg, ser nu fram emot att gratulera dig i morgon...

Kramar från landet...

Posted by Sanna Tue, February 23, 2010 08:06:03

Det kommer gå superbra imorgon på vägningen! Din positiva inställning och ditt härliga sätt att skriva peppar mig så oerhört, varje morgon läser jag din blogg! Keep it up!!