Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Vecka 7 med mått och bild!

Veckans mått med bildPosted by Jenny Sun, February 21, 2010 20:53:00

God kväll!
Nu är jag halvvägs med helfart kan man säga. Jag har kört 8 veckor och har 7 kvar.

Jag vill börja min upptrappning fram mot påsk och tänkte att det var kul att se vad som hänt när man har lite bilder att jämföra med så här i halvtid.

Det är verkligen kul, för jag ser ju också att det händer något! Tog med en gamal bild som togs på nyårsafton. Usch, jag ser verkligen ut som en trött liten tant. Den andra bilden är från igår. Det är ju bara 7 veckor! Jag hade väl aldrig kunnat drömma att det skulle gå så bra.

Det har stått lite still med cm denna veckan, men i det stora hela kan vi bara säga 7 cm på magen har försvunnit, 16,5 cm i midjan, 6 cm på låren och 4 cm på armen! Det är superbra tycker jag själv.

På onsdag ska jag väga mig för andra gången. Hoppas att jag gått ned 2 kg per vecka. Då borde jag ligga runt 14 kg minus, men jag har lovat mig själv att inte bli besviken för de andra siffrorna talar ju också ett språk!

Ha en bra kväll så ses vi imorgon med veckans utmaning!
Jenny

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by slutavarafet.blogg.se Mon, April 12, 2010 20:21:34

Bra jobbat!

Posted by åsa Mon, February 22, 2010 09:37:53

wow vilken skillnad! vad du är duktig! kramis åsa!

Posted by Arga Marja Sun, February 21, 2010 21:40:24

Gud vad snygg du är! Alltså du har alltid varit vacker för jag tycker om dig..!

Skynda långsamt... jag kollar vikten på dig i morgon...!!!

Godnatt!

Maria

Posted by Sara Sun, February 21, 2010 21:00:58

Grattis till halvtid! På översta bilden ser det faktiskt ut som storasyster möter lillasyster! Se det inte som något negativt, se det som en vinst! Du har ju lämnat trötta storasyster bakom dig nu!

Kör hårt!

MVH Sara