Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Jajemän, storlek 42, där satt den!

Vecka 7Posted by Jenny Sat, February 20, 2010 22:49:18

Idag hade jag en tjejdag med min dotter, en kompis och hennes döttrar. Vi gick och shoppade och myste, eller vänta, myste utomhus gjorde vi inte. För det var ju som alla vet ett galet snöyrande ute så egentligen var det en galen idé att åka bil till stan!

Jag hade kanske inte räknat med en så lång, men trevlig, tur så när vi satte oss för att äta lunch hade jag inte med mig någon soppa. Så tjejerna åt pannkaka med sylt och jag unnade mig en Champagne/ grädd te för att stilla hungern. Det är lite konstigt med alla dessa tesorter. Alltid när jag väljer ut te så låter det alltid så gott, men det smakar aldrig som man hoppas. Kanske för att jag förväntade mig smaken av Champagne och grädde... Det värsta av hungern stillades i varje fall och det var det vikigaste för fiket vi åt på hade många, många, många frestelser!

Vi hittade en butik som hade jättefina kläder. Ni vet inte tantiga, men inte heller för unga. En riktig 30+ butik skulle jag vilja säga. I vilket fall brukar jag inte kunna handla i dessa butiker då de alltid har 44 som största storlek. Idag hittade jag en superfin top där den största storleken var 42. Dessutom var den i tyg och inte i töjbart material. Så jag tänkte att jag provar den, men utan förhoppning. Jag kom i den! Inte bara det, den satt faktiskt fint! Oj, så roligt! Jag kan nog inte minnas när jag hade det i något plagg senast. Sedan bestämde jag mig för att inte prova fler plagg för det börjar bli dyrt det här...

På kvällen kom ett par kompisar och deras barn över för en mysig middag och melodifestival. Min man hade beställt köttbullar med pressad potatis och fetaost cream. Så det gjorde jag. Alla, utan kanske barnen, tyckte det var gott. Själv vet jag ju inte om det var det, men ett gott betyg alla äter och tar om.

Min kompis jobbar även som hudvårdskonsult så medan våra män, pratade, eller såg efter barnen som det heter, så stängde vi in oss på toaletten för lite Mental Näring. Med lite tända ljus fick jag rengöra mitt ansikte, få härligt uppfriskande creamer. Vi gjorde även handscrub så mina händer är alldeles silkeslena! Sedan fick jag prova make upen för blåögda. Det är lite ovant med mycket make up för jag brukar inte ha så mycket, men vilken flicka älskar inte ett smörgåsbord av make up!

Det är alltid härligt när man själ lite tid till sig själv och får rå om sig själv lite.

Sedan blev det TV mys med chips, godis, popcorn, ostbågar och läsk! Jag hade införskaffat en pepparmint te och den var god och den drack jag glatt när allas händer for fram och tillbaka mellan bordets alla frestelser.

Det är faktiskt inte så jobbigt att jag inte får äta alla pnyttigheter. Det jag får igen är så mycket bättre! Jag får ju på mig en top i storlek 42, och den glädjen jag känner för det kan inte en påse med chips ge mig!

Här är ett exempel det färdiga resultatet i top storlek 42 och make up för blå ögon!


Nu får ni har en fortsatt trevlig kväll, för det tänkte jag ha!
Jenny

  • Comments(8)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by karolina Wed, March 17, 2010 22:55:49

hej! vill bara säga att du ser fantastisk ut. Ska till xtravaganza på måndag för första gången...lite nervös dock! Men det har lättat nu när jag läser din intressanta blogg!

Posted by Jenny Mon, February 22, 2010 19:43:20

Hej Tweety,
Jag hade storlek 50 i byxor och 46-48 i toppar. Jag går på helfart sedan 7 veckor tillbaka. Börjar vecka 8 idag! Jenny

Posted by Tweety Sun, February 21, 2010 19:35:44

Starkt jobbat,får man fråga vilken storlek du hade när du börjad? Går du på helfart?

Posted by Stina Sun, February 21, 2010 19:01:55

men jävla va snygg du e! Har du alltid oxå varit men nu är du farlig! tummen upp för dig, du e en riktig kämpe. KRAM

Posted by åsa Sun, February 21, 2010 17:47:52

det strålar om dig! du är jätte fin! kramis åsa!

Posted by Karolina Sun, February 21, 2010 01:18:44

Snygging!

Posted by Ingrid Sunding Sat, February 20, 2010 23:24:20

Jag längtar också efter stl 42, men jag är förhoppningsvis där snart jag också.

Posted by Micke L Sat, February 20, 2010 23:17:21

Du är ju redan "Fabulous".