Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Inte så pjåkigt och massor av tack!

Vecka 4Posted by Jenny Mon, January 25, 2010 22:45:33

Alltså, när jag startade med bloggen så var förutom att bli fabulous vid 35 ett av målen att komma i ett par jeans och inte skrämma någon.

Nu må det vara så att jag kanske skämmer någon, men jag kommer i alla fall ett par snygga jeans! Jag tycker till och med att det inte ser så pjåkigt ut! Det är verkligen inte så att jag är ute och fiskar efter komplimanger, utan jag är glad att jag faktiskt känner att det ser bra ut, för så var det länge sedan jag kände.

Dessa köpte jag i höstas. Jag älskade dem, men de hade inte min storlek, men jag köpte dem och tänkte de ska jag komma i. Jag tror inte jag är ensam om att göra så... Jag har gjort det förut också, men då har det alltid slutat med att de ligger kvar i garderoben för attm jag aldrig kommer i dem.

För över 3 år sedan köpte jag ett par snygga kostymbyxor med samma intention. De ligger fortfarande kvar i garderoben. Nu kanske jag inte tycker att de är så super snygga längre, men bara för att så ska nog det vara mitt nästa klädmål.

Sedan tänkte jag bara skicka lite kramar och tack till alla som jag känner, och som jag inte känner som skickar massor av glada tillrop och hejar! Det hjälper mig väldigt mycket och ger mig ännu mer motivation, speciellt de dagar då det känns lite tungt. Så att ni vet det.

Sedan blev det även lite rörelseglädje idag i form av TV-spel. Jag och maken boxades, och inte för att skryta, men jag vann båda matcherna, så det var både rörelse och glädje, för mig. Det är faktiskt ett kul sätt att röra på sig!

Imorgon blir det en liten utmaning. Vi är bortbjudna på middag med vin imorgon. Så nu blir det att hålla i hatten. Det blir nog svampsoppa med lite färska kryddor och lite bubbelvatten med päron. Så blir det lite lyx för mig också. Håll tummarna!

Nu är det alltså bara två dagar kvar tills första vägningen! Ska bli såååå spännande!

Trevlig kväll!
Jenny

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jenny Tue, January 26, 2010 17:20:55

Hej Sara,

Vad duktig du är! Första dagarna är svårast. Jag lovar att det blir lättare! Om du har ont i huvdet och mår lilla skulle jag först och främst dricka vatten! De gånger jag känner att det sviktar är när jag druckit för lite. Tänk på att du ska få i dig 3 till 5 liter per dag. Kontakta din coach annars så kanske de kan hjälpa dig. Tack för tipset med lite slush, det ska jag prova!

Posted by Sara Tue, January 26, 2010 14:45:38

Så duktig du är! Heja heja!
Jag är inne på min 5e dag. Funkar okey men gud vilken huvudvärk jag hade tredje och fjärde dagen. Illamående också. Usch. Har du aldrig blivit så?
Sen det här med sopporna...redda soppor...
Har du provat att mixa tex Aprikos med is så det blir en slush? Det är gott!

Posted by Linda Tue, January 26, 2010 13:56:51

Det är otroligt kul och fascinerande att se din förvandling ska du veta! Det går ju verkligen åt rätt håll. Tappa inte sugen nu =)

KRAM!

Posted by åsa Tue, January 26, 2010 12:30:06

du ser super ut! vad du är duktig,heja heja!grattis till boxningsmatchen! kramis åsa!

Posted by MAPA Tue, January 26, 2010 06:26:42

Hej gumman, helt otroligt vad snygg Du har blivit i kroppen på dessa veckor. Vart ska det ta vägen, Du är ju redan fabulous.

Kramar från MAPA