Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

13 veckor helfart på 3 minuter...

YouTubePosted by Jenny Mon, November 15, 2010 16:03:33
Hej på er!
Kan inte motstå och lägga ut mitt YoutTube klipp här då jag ser att många fortfarande går in här!

http://www.youtube.com/watch?v=huaTPc3Iky4

Så här kan ni se 13 veckors helfart på 3 minuter. Tänk om det hade gått lika snabbt i verkligheten,hahhah!

Om ni vill läsa hur det går för mig idag, så kan ni kolla in på mitt nya hem på:
www.xtravaganzablogg.se/jenny

Ha det bra så ses vi!

Kram Jenny

  • Comments(8)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sandra Lindqvist Tue, February 05, 2013 09:52:31

Hej!

Jag heter Sandra och jobbar med castning/research på tv-bolaget Jarowskij. Vi är nu i startgroparna för att kicka igång en ny säsong av SVT-programmet "Kan du slå en pensionär?". Förra säsongen blev en riktig succé och vi strävar nu efter att om möjligt producera en ännu bättre säsong.

För att vi ska lyckas med det, gäller det att hitta duos som verkligen vill och behöver hjälp att komma igång med en sundare livsstil. Många har redan skickat in intresseanmälan men vi ser gärna att ännu fler anmäler sitt intresse. Därför undrar jag om du skulle vilja hjälpa till att sprida ordet vidare? Kanske känner du någon som vill vara med? Vi är mycket tacksamma!

DELTAGARE TILL TV-PROGRAM

VI SÖKER HÄRLIGA DUOS (25-45 ÅR) TILL SVT-PROGRAMMET ”KAN DU SLÅ EN PENSIONÄR?”

Vi söker två kollegor, kompisar, kärlekspar, syskon, far och dotter etc.

Ni är medvetna om att ni lever ett ganska ohälsosamt liv, ni äter fel mat och rör på er alldeles för lite eller kanske röker för mycket? Kanske hinner ni inte laga en ordentlig middg på kvällarna och köper istället snabbmat på vägen hem eller småäter under hela dagen och unnar er lite väl mycket under fredagsmyset? Kanske vet du inte ens varför huvudet alltid börjar värka runt 15-tiden och du blir förkyld orimligt ofta?

Med hjälp av två inspirerade pensionärer har ni chansen att ta första steget mot ett längre, hälsosamare liv som passar just er – och tro det eller ej, det kommer att vara roligt!

Känner ni att denna beskrivning passar in på er, så ta chansen att vara med på ett otroligt roligt äventyr och maila snarast till: pensionar@jarowskij.se

Varma hälsningar,

Kan du slå en pensionär?-redaktionen

Tusen tack för all hjälp!

Vänliga hälsningar,

Sandra Lindqvist

Casting/Research

sandra.lindqvist@jarowskij.se

08-50 30 78 56

Posted by Johan / www.överviktig.com Fri, September 21, 2012 13:39:54

Hej!

Jag håller på och gör en sida för personer som vill gå ner i vikt. www.överviktig.com. Vi pratar inte om någon sida som skall sälja produkter, utan enbart hjälpa dessa personer med inspiration och kunskap och idéer som är nödvändiga för att lyckas.

Då du bevisligen lyckats så vore det mycket uppskattat om du skulle kunna bidra med dina tips och trix samt komma med input på hur en bra sida ska se ut.

Vore mycket uppskattat!

Tack

Posted by Mini Thu, September 13, 2012 21:46:58

Tack för en fantastisk blogg!! http://lyinglily.quazen.com/shopping/the-three-types-of-food-to-avoid-for-ultimate-weight-loss/

Posted by bettis Thu, July 19, 2012 09:04:01

Jätte bra insperation !! Tack!! Är inne på min 11 vecka på helfart , -22kg ska köra helfart 1 vecka till. Sedan halvfart tills målvikt . 34 kg ska jag gå ner samanlagt.

Posted by anna Wed, February 15, 2012 04:39:15

håller med övriga kommentarer. DU är verkligen en inspiration. DU ser ut som en helt ny människa. super snygg!
vart kan man nå dig? :)

Posted by emma-isabella Mon, November 07, 2011 20:20:10

Du är verkligen en inspiration!

Posted by Tjockis Tue, July 19, 2011 17:46:19

jag vill också hitta inspiration ! HElst skulle man hitta en coatch som skrek på en att man var tvungen att göra saker istället för att sitta framför datorn och söka information. har ett gym kort men vill inte gå själv. sånna duma ursäkter jag har.
jag väger 140 kg snart såg ordentlig ut när jag vägde 100. de är de kilona jag vill komma till. dock är pengar och lusten inte på min sida. 40 kg känns så långt borta. vill att de ska gå fort som det gjort för dig.
vart hittar man inspiration när kompisarna inte hjälper och pengarna inte finns?

Behöver stor hjälp !

Posted by Teresa Fri, January 14, 2011 22:43:13

Wow, otroligt inspirerande! Du ser verkligen ut som en ny människa. Jag är på helfart dag 4, en rookie i Xtravaganza med 14 kilo att kapa. Men nu blir jag mer peppad =)