Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Ett nytt hem...

Vecka 38Posted by Jenny Wed, September 29, 2010 17:01:25
Hej alla söta bloggläsare!

Nu kommer min blogg flytta in på en ny sida tillsammans med några andra duktiga bloggare som också är med i xtravaganzas viktminskningprogram. Alla med olika mål och planer för hur de ska lyckas.

Jag är ju som sagt färdig med min viktminskning och är nu mitt inne i programmet som heter Lifetime. Det vill säga så som jag ska leva resten av mitt liv!

Självklart kommer jag att fortsätta skriva om min resa, mest för ni alla ger mig så mycket motivation och glädje. Det är faktiskt så att ni är en av anledningarna till att jag lyckats gå ned 30 kg sedan i januari! Så enormt massor av tack till er alla! Sluta alltså inte att läsa eller motivera mig!

På nya sidan www.xtravaganzablogg.se kommer ni, förutom mig, få lära känna Johan, Elin och Jessika som är mitt uppe i sina viktminskningsresor! De har redan gjort fantastiska framsteg som ni kommer kunna läsa om!

För att komma direkt till min sida går du till www.xtravaganzablogg.se/jenny

Så häng med!

Massor av kramar Jenny
  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by TFTT Wed, February 23, 2011 23:01:15

hej! Verkligen superfin blogg! !
Har tänkt mig göra en liknande resa! vill du följa den?
tofacethetruth.blogg.se

Posted by Emma K Tue, October 12, 2010 16:36:20

Hej!
jag tänkte höra vad det är man äter exakt om dagarna när man är medlem? Och vad det kostar för en månad, eller två????
Tacksam för svar! MVH Emma

Posted by xtravaganzajenny Mon, October 04, 2010 14:40:11

Hej tjejer,
Vad ni är snälla! Till dig Ylva, nä jag missade inte en påse för jag var nog aldrig så mätt som du beskriver det. Fast jag var heller aldrig jätte hungrig. Min mage var faktiskt mest tyst och nöjd! Kanske du ska försöka och dela upp påsarna om du blir så mätt och äta lite mindre i taget under längre tid över dagen? Kanske du dricker jätte mycket vatten? Det blir man ju också mätt av, så dra kanske ned lite på det. Du vet det är ju bara 500 kalorier om dagen! Kämpa på!

Tack Petra! Det är roligt att skriva och jag får så härlig feedback från så många som jag är nog lite ego och fortsätter att skriva, fast på en ny plats bara...

Anna, då vet jag vad du går igenom. Usch, aldrig bygga hus igen! Det är verkligen bra att börja tänka annorlunda och se glädje i alla stunder. Det känns som många, inklusive gamla Jenny alltid såg framåt och planerade vad man ska göra, istället för att uppleva jaget. Kämpa på med helfarten och det är som du säger, det är sedan det riktiga jobbet börjar! Massor av lycka till!

Kramar Jenny

Posted by Anna Mon, October 04, 2010 13:53:25

Hej Jenny,

Du har verkligen delat med dig av dig själv här på bloggen. Jag har går nu min 8:e och sista vecka på helfart (hurra). Hittade till din blogg när jag gick mina första veckor och det har verkligen varit inspirerande att kunna läsa om någon i samma situation. Jag är i samma ålder som du, med två barn och ett stort husprojekt så jag känner igen mig i mycket. Det jag gillar bäst hos dig är att du verkar bra på att njuta av det lilla i vardagen (en mysig stund med barnen, en promenad) - det behöver jag bli bättre på. Snart skall jag börja det "riktigt jobbet" med halvfart/jämnvikt. Känner mig inspirerad och stärkt av det jag läst hos dig. Lycka till i framtiden!

Posted by Petra Mon, October 04, 2010 12:23:42

Fortsätt skriva och engagera Jenny, du har fått mig att tänka och värdera annorlunda, jag vill gärna fortsätta läsa hur det går för dig!!! Kram Petra

Posted by Ylva Lundqvist Sun, October 03, 2010 20:20:48

Hej Jenny.

Först vill jag tacka för din härliga blogg. Den är ett otroligt stöd för mig som går på helfart. Jag är inne på 3e veckan nu och det går bra, förutom att det är kämpigt då jag är såååå mätt så jag får knappt inte i mig alla 3 påsar om dagen.

Som nu...jag sitter och försöker få i mig sista soppan för dagen men jag mår så illa för att jag är mätt...
På viktcentret säger de bara hur viktigt det är att jag får i mig alla tre.

Har du missat en någon dag???

Stort Grattis till din framgång och grattis i efterskott på 35års dagen.

Mvh/Ylva