Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

En roll up i sovrummet?

Vecka 37Posted by Jenny Wed, September 15, 2010 22:26:50
Idag var det redan onsdag! Dagarna bara flyger förbi och snart är det väl dags för luciatåg. Sedan är det nyår och jag kommer äntligen kunna ha på mig en snygg svart klänning! Vad jag längtar! Inte som senaste nyår då jag klädde på mig något trist som hängde i garderoben. Jag tror knappt jag sminkade mig. Det är till och med så illa att det är just den bilden från senaste nyår som är min förebild på xtravaganza magasin.

Jag vet inte om ni sett det, men idag såg jag den för första gången själv. Ryktet har nämligen gått att xtravaganzas nya viktmagasin är ute, men idag såg jag den. Men se vilken pingla som pryder framsidan.Det är en konstig känsla, att se en bild på sig själv på framsidan av en tidning. Kanske trodde jag kanske när jag var 10 år att jag skulle pryda framsidan av Vouge, men detta känns också bra.

Dessutom är det märkligt att läsa om min framgång i en artikel. Det är konstigt att se sig själv utifrån, som andra ser en. Folk kommer att läsa artikeln och de kanske undrar om det är sant. Jag vet ju det för att det är jag som är där. Det är en ju en sammanfattning av min resa och ett slags bevis på att jag nått mitt mål. Som sagt det är en mycket märklig känsla.

Dessutom så blev det ju ännu märkligare för jag hade xtravaganza gruppträff idag. Det i sig var inte märkligt, utan lika roligt som alltid, men mitt i lokalen stod en roll up med mig!


Hur många gånger har jag inte skojat om att göra en roll up på mig själv! När xtravaganza tröttnat på denna hoppas jag att jag kan få den. Då ska jag ha den i mitt sovrum som inspiration och motivation. Kanske lite ego? Ja, kanske en aning, men faktiskt ganska coolt!

Mötet idag var dessutom kanon. Min nya heter gruppcoach heter Liselott och hon var glad och sprudlande! Det gillar jag.

I dag pratade vi en hel del om månadens citat:

" Du ansvarar för dina tankar ditt tillstånd och därför även för dina resultat"


Ett riktigt bra citat! För det är det som det handlar om. Sluta skyll på andra, oavsett om det är övervikt eller andra mål i livet som man inte når så är det ingen annans fel än dig själv. Du gör val och om du gör bra val för dig själv så kommer du att nå det mål du satt upp. Ingen annan kan ju göra det åt dig.

Klart kan saker man inte rår över hända, men om jag ser tillbaka på min egen övervikt så är det många gånger som jag skyllt på saker. Det är att man är trött, det är mycket nu, kanske det är en middag man har svårt att säga nej till. Jag ska bara göra detta första sedan. Listan med undanflykter kan ju göras lång.

Som sagt nu tänker jag helt annorlunda. Det är jag som väljer vad jag vill göra och när.
Det är skönt att känna att man tagit över rodret på sig själv!

Så efter det avslutade vi med lite massage efter ett program som fanns med i xtravaganza pärmen. Det var riktigt skönt och ett mycket bra sätt att avsluta mötet på!

Därefter blev det en långpromenad till stationen och min kompis Jane gjorde mig sällskap. Mitt tåg går så sällan på kvällen så vi satt på ett fik drack ramlösa och åt våra bars tills mitt tåg kom. En supertrevligt slut på kvällen!

Ha det så bra och kämpa på!
Jenny

  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linda Fri, September 17, 2010 14:43:11

Wow vilken story! Nästan för bra föratt vara sann...Helt underbart att se att det fungerar. Genom att ha läst hela din blogg har jag verkligen fått inspiration och motivation att fortsätta med xtravganza!Är inne på min 3e vecka, och det går på rätt håll!!

Tack för att du delar med dig av en del av ditt liv!!

Posted by Petra Fri, September 17, 2010 08:23:44

Jag satt nyss och funderade på om jag verkligen ska gå på promenad idag... Det regnar ju så mycket... ;-) Så läste jag din text och kom på att det bara är en av mina ursäkter för att slippa, så nu har jag bestämt mig för att ge mig ut!!! Tack för din inspiration, och grattis till att ha hamnat på framsidan av tidningen!!!

Posted by xtravaganzajenny Thu, September 16, 2010 18:34:23

Hej alla gulliga tjejer som ger mig så mycket beröm. Jag tror nog att det faktiskt är ett måste Armine. Att om man går ned sina kilon och håller dem i 6 månader så får man tapetsera en vägg hemma med sig själv. Och föresten till att ha tappat 5 kg! Jag sa ju att det skulle gå bra.

Millan snabba puckar! När man bestämt sig är det bara att sätta igång. Låt mig veta hur det går. Kram Jenny

Posted by Katharina Thu, September 16, 2010 16:16:37

Du äe såååå himla duktig!! Snart är du väl på alla reklampelare oxå :-) Och vad många du inspirerar till att göra samma sak. Du är värd all uppmärksamhet. Kram Katharina i Kalmar

Posted by Armine Thu, September 16, 2010 15:31:26

Hej Jenny! Va lyxiiiiiiiiiiigt! Tror nog jag ska trycka en tapet på mig själv när jag e klar med min viktnedgång och lyckats hålla den i 6 månader. Det roliga är att du ser ännu mer Fit ut på bilden där du står bredvid din Roll Up! Du är verkligen min inspiration! Jag var på min första vägning efter att jag börjat med helfart igår...resultatet var minst sagt motiverande...5 kg på 10 dagar =) en belåten gris är vad jag är! Fortsätt föryglla vår vardag med kloka ord!

-Armine

Posted by xtravaganzajenny Thu, September 16, 2010 12:03:44

Hej Millan! Vad roligt att du är så taggad. Jag vågar lova att du inte kommer att ångra dig! Klart du är alltid välkommen att komma med frågor och funderingar! Hör gärna av dig hur det går. Kram Jenny

Posted by Millan Thu, September 16, 2010 11:34:13

Hej igen!

Och tack för ditt snabba svar igår! Jag var iväg på informationsmöte igår, och idag hade jag ett uppstartsmöte på morgonen - på måndag kör jag igång med sopporna på helfart! Ser fam emot att det äntligen ska bli fart på kroppen! ;) Ska verkligen lägga ner min själ i detta, och säkert kommer jag tillbaka med fler frågor om det ok?!?

Kram Millan