Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

En riktigt bra dag!

Vecka 36Posted by Jenny Fri, September 10, 2010 21:54:25

I dag var den en sådan där toppen dag som man vill tänka på de där dagarna då inget blir som man tänker sig. Kanske om några månader då första tåget är inställt på grund av snö t ex...

Jag gick i och för sig upp kl 5.30 och åkte iväg precis när solen var på väg upp. Ingen trafik och tåget kom i tid. Träffade en gamla kompis på tåget och hade en mysig pratstund.

Kl 7.00 gympa pass. Jag vet att det är tidigt och man kanske inte ger 100%, men kanske 75%. Passet avslutas med en tyst lugn stund då man bara kan samla sig.

På väg till jobbet köpte jag en smarrig latte.

Till lunch kom maken in till stan så det blev en lunch tillsammans, och det är verkligen inte ofta vi får till en lunch själva utan söta barn...

Att det sedan var väldigt mycket att göra på jobbet gör liksom inget, för det är ju fredag och alla älskar väl fredag eftermiddagar?

Jag flexade ut lite tidigare och åkte hem. Därefter åkte vi till simhallen, hela familjen. Vi åkte vattenrutschkanor och busade.

Ett litet tillägg är att det är super super nice att gå omkring i en bikini och känna sig normal och att man passar in. Alltså att känna att ingen tittar och bedömer en för att man är stor. Det är jätte härligt!

Lite lagom mosig åt vi sedan middag på Max innan det bar hem.

Barnen sover självklart redan och jag och maken har hela kvällen för oss själva!

Vilken kalasdag!

Dessutom är det lördag imorgon och hela familjen ska äntligen få gå och se "Toy story 3".

Som inte dagen var bra nog så var det veckans vägning idag och nu väger jag 70 kg! Det var nämligen mitt viktmål när jag gick med i xtravaganza så det var verkligen en bonus. Jag gör inte så stor grej av det för jag har sagt från början att vikt är en siffra och att det är känslan av hur kläder sitter som varit viktig för mig. Men lite roligt var det att se siffran på vågen.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!

Ville bara svara på ett par kommentarer som jag fick igår:

Armine ditt tips om ZUMBA är precis något som jag tänkt. Jag ska hem och prova hos en kompis som har det och som är jätte nöjd. Dessutom har ett gym i stan ett ZUMBA pass som jag också ska prova. Jag får återkomma med hur det går, men du har så rätt. Det låter verkligen superkul!

Till dig Ida: Angående oljan du äter varje morgon på helfarten så måste jag säga att jag inte åt någon olja alls under min 15 veckors helfart. Det enda jag tog var omega3 kapslarna. Vad är det för olja och i vilket syfte äter du det under helfarten?

Nu får ni passa på att ha en underbar helg!

Jenny

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ulrika Tue, September 14, 2010 08:20:31

Hej!

Angående Idas inlägg. Jag går också på helfart och äter 1 msk olivolja om dagen. Oljan är till för att smörja tarmarna så att magen fungerar som den ska. Oljan är inte precis jättegod "naturell" men jag slänger alltid ner den i min soppa och då funkar den utmärkt. :o) Jag tar inte oljan på morgonen utan det brukar bli till lunch eller middag.

Till Jenny; Jätteroligt att läsa din blogg. Vid start hade vi ungefär liknande mått samt dåliga magar och precis som du så var jag ganska orolig hur den skulle uppträda i samband med helfarten. Men det har ju fungerat fantastiskt bra! I fredags påbörjade jag vecka 6 på helfart. Måttbandet kring midjan har minskat med 15 cm. Kanske inte jättemycket, men jag är väldigt glad i alla fall. :o) Hoppas att vara "fabulous" när jag fyller 40 till våren. :o)

Posted by Eva-Lena Sun, September 12, 2010 19:36:46

Zumba är fantastiskt kul det måste du bara testa.

Posted by Ida Sat, September 11, 2010 13:58:10

Hej igen!

Det var min coach som sa att jag skulle ta en msk olja (olivolja, rapsolja eller linfröolja) varje morgon. Dels för att magen ska hålla sig i trim men jag har också hört från andra håll att det hjälper fettförbränningen att komma igång. Jag är ganska clueless när det gäller sånt här så jag hakade på uppmaningen, men det smakar ju vedervärdigt! Min coach sa också att jag skulle äta det under hela hefarten... Men då kanske det är onödigt? Får fråga henne igen om det verkligen har med fettförbränningen att göra eller om det bara är för att magen ska vara glad, för då klarar jag mig utan, tror jag :)

Tack för ditt svar iallafall!