Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Still going strong!

Vecka 35Posted by Jenny Sun, September 05, 2010 17:17:47
Söndags eftermiddag. Själv har jag klarat av 2 stycken kalas med diverse aktiviteter, sånger och fika och gulliga snabba barn i alla dess former.

Jag kan lika bra erkänna att det blev lite glass igår, tårta och en liten kokosboll idag. Inget som jag skryter med, men jag har inte heller dåligt samvete för. Gott var det och med tanke på vad vi hade på faten så kunde det blivit mycket mycket värre...

Dessutom har jag knappt suttit still på hela helgen så jag tror nog att jag är på plus ändå...

Jag har som sagt bestämt mig för att väga mig 1 ggr per vecka för att se att jag sköter mig. Jag väger mig på fredagsmorgon för att se om jag får vara lite flexibel under helgen, eller om jag måste vara hård mot mig själv. För min del tror jag att det är bra att ha koll på att det man gör fungerar. Så att man inte blir överraskad.

Så jag hoppade upp på vågen i fredags och jag blev så glad. Still going strong! Jag hade gått ned lite ytterligare och nu är jag nere i 71,8 kg. Very, very nice!

Här är beviset!


PS, mina fötter är inte inlindade i plats. Jag hittade en effekt som hette plastic wrap och det såg ju väldigt kul ut...

Så kurvan går nedåt och det är jag förstås tacksam för, eller jag hade till och med varit tacksam för stillastående vikt.

Så här ser det ut för min del sedan starten i januari. Jag tycker det ser ut som en mjuk och fin kurva.


För mig har ju måtten varit viktiga också för att allt händer ju inte alltid på vågen. Så det var ett tag sedan sist så måttbandet åkte fram.Så det fortsätter också att gå ned. Det är så tokigt att se kurvan! Tänk att jag hade ett midjemått på 106,5 cm när jag började och nu är det nere i 75 cm!

Tvingade också make, som också är lite trött efter alla söta barn som varit här, att ta ett par bilder så att jag kan göra en liten jämförelsebild.

Ni vet en sådan som jag gjorde varje söndag förut. Nu händer ju saker inte lika snabbt så det känns inte lika roligt att ta bilder på sig själv varje söndag...


Var ju också tvungen att ta med en liten jämförelse med hur jag såg ut när jag startade den 4 januari och sedan när jag precis slutat helfarten, 4 april och så idag...Så nu blir det en liten middag, en dusch och en filmkväll! Precis vad man behöver för att lugna ned nerverna efter kalasen!

Ha en bra vecka och kämpa på!
Kram från Jenny

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Armine Tue, September 07, 2010 09:05:40

Hej Jenny! Jag skrev ett inlägg igår till dig men ser att det försvunnit idag...så här kommer ett nytt försök!

Tack för ditt svar, jag lovar att jag inte somnade utan blev mer lugn och motiverad efter att jag läst det. Jag blev lugn på grund av att du svarat på alla mina frågor och bekräftat det jag ville få bekräftat, att det faktiskt inte är en konst att äta soppor i ett par veckor, utan det svåra är när man väl börjar äta vanlig mat igen...svårt att inte äta för mkt och av fel anledning och falla tillbaka i gamla mönster igen.

Som jag nämnt tidigare så har jag provat itriim och gick ner runt 25 kg genom att äta soppor, shakes och bars. Pga egen ansvarslöshet och dålig uppbackning från itriim så gick jag direkt upp alla kilon. Men den här gången känns det annorlunda, den här gången koncentrerar jag mig inte på att gå ner alla kilon och sen är slaget vunnet, nej..den här gången vill jag gå ner alla kilon för att kunna börja leva på ett sätt som jag kommer att leva på under resten av mitt liv.

Därför vill jag tacka dig än en gång för din blogg och ditt svar på min fråga och för att du är en sån stark och ödmjuk person.

Idag är min dag 2 på sopp-dieten. Igår var en jobbig dag men jag lyckades ta mig igenom den och tro det eller ej så tänkte jag på dig och din resa under hela dagen! Jag kommer att titta in till din blogg dagligen för att få inspiration och styrka som ger mig glädje under min viktresa.

ps. Du är så otroligt snygg på dina sista bilder! Det syns verkligen att du fortsatt gå ner! Lycka till och kämpa på!

Posted by Sara i Uppsala Sun, September 05, 2010 23:50:13

Heja heja!

Härligt att se dina resultat! Imorgon är det jag som ringer xtravaganza i Uppsala och bokar ett infomöte och planerar in min start. Ska sluta amma lillan först så det får ta ett tag till innan jag börjar. Ska höra mig för när det är inplanerade gruppstarter.

Wish me luck!

Posted by Malin Sun, September 05, 2010 22:39:37

Gud va kul att se din resa! Har varit med i Xv i lite mer än tre veckor och när motivationen tryter eller rädslan för att gå upp efter helfarten kommer är det skönt att läsa din blogg! Känns bra att se att du kan leva ett "vanligt" liv och hålla vikten samtidigt som du låter pos för motion och mental näring! Grattis!

Posted by Cattis Sun, September 05, 2010 20:49:10

WOW! Vilken förändring!!! Du peppar mig att fortsätta!!!