Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Alternativ C

Vecka 34Posted by Jenny Mon, August 30, 2010 23:02:45
Nu ska jag inte hålla er på halster längre, men först vill jag passa på att tacka alla som ställde upp och gav sin åsikt om vilken klänning jag skulle ha på bröllopet.

Förvånansvärt många tyckte B och C. B kanske för att det passade ett bröllop och C kanske för att den var fin.

Själv blev jag lite förälskad i alternativ C. Den blåa färgen var underbar, men jag håller också med att den var för kort.

Det löstes med leggings, tada!Den passade utmärkt på detta bröllop och jag var mycket nöjd, även om min hållning på denna bild inte är något jag skryter med.

Dessutom så lyckades det underbara brudparet att pricka in det som kanske kommer att kallas den sista sommardagen 2010.

Vigseln ägde rum på en klippa vid vattnet med en makalös utsikt. På något sätt tror jag att 10 grader kallt och spöregn inte hade blivit lika bra...

Efter vigseln blev det smarr och gott och det är det svåraste tycker jag. När det finns massor av gott och man ska välja. Då var det lättare under helfarten. Då behövde man inte göra val.

I och för sig var jag nu mycket nöjd att jag kunde äta då det fanns en hel del underbar kaviar och andra små gottesaker som sa mitt namn.

Dessutom så bjöd de på en av de produkter som jag bara älskar och som jag inte säger nej till, nämligen tryffelsalami. Så jag tänkte det blir till att prommenera lite extra imorgon och kanske resten av veckan för idag är det tryffelsalami som gäller.
Jag ångar inte mitt val och det var väl värt det. Titta man ser till och med lyckan i mina ögon!

Det hela avslutades med en fin tårta, som jag tog en symbolisk liten bit av. Jag hade ju redan gjort kvällens dåliga val...

Så det var ett riktigt roligt och fint bröllop, och gott om jag får tillägga! Massor av grattis till det underbara bröllopet, och jag ser fram emot nästa bröllop också...

Ha det bra!
Jenny


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Armine Tue, August 31, 2010 21:59:56

Hej Jenny! Först och främst vill jag gratulera dig och tala om för dig att du är så vacker och så stark och duktig. Du är min Idol! Genom din berättelse har jag fått ännu mer motivation och har nu valt att börja på xtravaganza, helfart till en början. Jag har som mål att gå ner 30 kg (ingen tidsgräns bestämd ännu). Jag har tidigare gjort ett liknande program då jag gick ner runt 25 kg men gick upp samtliga kilon på mindre än 6 månader och är därför rädd (jag är verkligen rädd) för att även denna gång inte få den hjälp jag behöver när jag börjar äta normal mat igen. Jag undrar därför om du kan rekommendera xtravaganzas program och coaching som man får EFTER att man är klar med att bara äta soppor. Jag läser din blogg och är så glad för din skull som har klarat dig så otroligt bra efter sopp-perioden men önskar ändå att få lite direkt tips och råd från dig och från din resa om just hur du blev coachad efter viktnedgången.

Tack för all motivation och en underbar blogg, du är verkligen bäst!
Lycka till med allt!

Posted by Jenny Tue, August 31, 2010 08:32:17

Haha, Karolina! Jag var lite trött när jag skrev. Håller med, spökregn hade varit värre än spöregn. Nu har jag ändrat.

Tack så mycket för dina stavningskunskaper! Kram

Posted by Karolina Tue, August 31, 2010 08:18:53

Ja, verkligen tur att det inte regnade spöken... Men du ser fantastisk ut i blått! Verkligen en fin färg för dig. Stor kram!