Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Kanske en nackdel med xtravaganza...

Vecka 34Posted by Jenny Thu, August 26, 2010 21:23:24
Jag har försökt tänka efter vad som förändrat sig hos mig, förutom viktminskningen de senaste 8 månaderna.

Min make sa igår att jag blivit mer självsäker och lite tuffare, på alla plan. Alltså inte att jag gått och blivit dryg, utan att jag vågar ta plats och synas mer.

Jag behöver inte gömma mig bakom en fasad av en stor kropp.

Dessutom så har jag skrivit det förut, jag behöver inte längre vara den där gulliga snälla Jenny som alltid ska vara glad och göra alla nöjda. Som kompenserade en övervikt med "god och glad" och som aldrig vill vara till besvär.

Det är svårt att förstå vad jag menar om man själv aldrig varit i den sitsen. Att behöva gömma sig bakom en annan identitet nästan för att självförtroendet är så lågt.

Om någon hade sagt till mig i december förra året att om 8 månader kommer du lägga ut bilder på dig själv i klänning och undra vilken som är finast hade jag nog utbrustit "ÄR DU GALEN!" Aldrig i livet! Det kommer aldrig att hända.

Och nu sitter jag här och tycker att jag är fin och att det inte finns tillräckligt många tillställningar där jag kan ha klänning, utan att jag måste välja!

Däremot så hoppas jag att jag är samma inuti, en Jenny som är snäll och omtänksam och inte för ego. Det är en svår balansgång. För ger man ett tuffare och mer framåt intryck så kanske man uppfattas annorlunda.

Så om någon frågar finns det ingen nackdel med xtravaganza så är nog svaret, att jo, jag har nog blivit med fåfäng och medveten om hur jag ser ut. Så är det en nackdel? Kanske om man är gift med mig och väntar på sin tur i badrummet.

Så svaret blir nog för min del att fördelarna väger över den nackdelen.

Eftersom jag blivit lite fåfäng så vågar jag lägga ut bilder på mig i klänning! Det är verkligen underbart att våga det!

Jag ska alltså välja en klänningen till lördagens spännande bröllop som jag ser jätte mycket fram emot!

Vad säger ni?

A, B, C eller D?

A


B
C

D


Jag har ju en favorit, men jag återkommer med mitt beslut!

God kväll!
Jenny

  • Comments(11)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kicki Mon, August 30, 2010 13:16:44

Helt klart D

Posted by Johan Sun, August 29, 2010 18:17:37

C eller B

Posted by Therese Sun, August 29, 2010 00:57:48

Hejsan Jenny! Det är jätte intressant det du skriver angående din viktminskning....själv har jag nu gått ner 21 kg med hjälp av soppor och har nu gått över till halvfarten...är jätte orolig att vikten ska vända och att jag går upp istället för att gå ner...Har du några tips på bra recept? Hur mycket har du gått ner nu sammanlagt.... Själv har jag ca 19 kg kvar till mitt mål och jag hoppas verkligen att jag klarar resan. Körde du på helfart hela vägen? Du har varit SUPER DUKTIG!!!! och förresten så tycker jag att du ska ta klänning C =) Mvh Therese Ps... Om du vill ägna dig lite tid att svara på mina frågor så kan du gärna få maila svaren till mig på adress tl82@hotmail.com Ha det bra! =)

Posted by Annica Sat, August 28, 2010 15:06:41

A eller C tycker jag!!! jättefin i alla är du!

Posted by Stina Sat, August 28, 2010 09:17:51

Hej! Först vill jag gratulera dig till ditt mål. Sen tycker jag att klänning C är bäst ;-)

Jag skrev in mig på Xravaganza igår och idag börjar jag mitt nya liv.

Posted by Anneli Sat, August 28, 2010 09:00:58

Jag hittade precis din blogg och tycker att du har gjort ett fantastiskt jobb med din viktnedgång!!! Jag har precis börjat med Xtravaganza och kommer att läsa din blogg för pepp och inspiration. Tack för att du har delat med dig av dina tankar och erfarenheter! När det gäller alla snygga klänningar så röstar jag på B.
http://xvikt.wordpress.com

Posted by Suzan Fri, August 27, 2010 21:58:46

jag tycker den sista är snyggast ! =)

Posted by Pelikan Fri, August 27, 2010 16:07:59

Alla fyra är jättesnygga, men jag tyckar att B både är snyggast och passar bäst på bröllop. A är för svart, C och D för korta. Fixa fester fort, så kan du använda allihop innan sommaren är slut.

Din blogg = du väljer.

Posted by Cina Fri, August 27, 2010 12:37:11

D så klart

Posted by Katharina Fri, August 27, 2010 11:39:32

D självklart!!! Ha´det så kul på bröllopet! Kram Katharina i Kalmar

Posted by mariaw Fri, August 27, 2010 09:18:15

b eller c tycker jag. b klassiskt välklätt, c fin o elegant, det är svårt md vädret nu i augusti. blir det högsommar värme eller höstrusk?! ; ). oavsett är du dupersnygg i alla val. å sluta be om ursäkt för att ta plats å våga vara ego utan dåligt samvete. : ))det är vi alla värda! det förringar aldrig den bra person du är! MHV Maria