Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Hello Newport...

Vecka 31Posted by Jenny Sun, August 08, 2010 04:35:37
Så var vi äntligen framme!

Det är långt att åka hela vägen till USA. Dottern var verkligen en riktig pärla och klagade inte på 20 timmar som resan tog.

När vi äntligen kom fram till Boston så var det den värsta delen på hela resan. Vi skulle hämta vår stora bil för att sedan köra 10 minuter till hotellet.

Det var här eländet började. Bilen vi fick var ett monster som var lika stort som ett litet land. Dessutom var det en automatväxlad grej så det var inte så lätt att köra. Dessutom började det åska och regna som en tossigtok och vi åkte vilse. Så den lilla resan som skulle ta 10 minuter tog 2 timmar. Det är kanske det sista man var sugen på efter 20 timmars resande...

Till slut kom vi fram och det var underbart.

Så nu är vi här! Det är verkligen lika vackert som på bilderna.

Kolla på mitt fina rum:Morgonen började jag var på gymet kl 7.00. Tydligen gör jetlagen att man är lite morgonpigg.

Därefter blev det ett besök i en Supermarket. Det är galet vad de ha massor av skräpmat och konstiga grejer med så mycket socker som möjligt. Men om man vill så går det att göra bra val.

På eftermiddagen blev en låååång promenad längst klipporna. Nästan 1 mil promenerade vi och det var skönt och vackert!

Promenaden avslutades med att promenera längst stranden tillbaka till hotellet.

Det är verkligen fint här.

På kvällen hade vi rehersal dinnern och det var väldigt trevligt. Jag hade den utvalda klänningen. Den var nog lite uppklädd. Dessutom är ju jag ganska lång så med klackar på det blir man ju ännu längre. Men det bjuder jag på...

Nu är jag ganska trött så jag får berätta mer senare!

Dessutom är bröllopet imorgon!

Vi hörs!

Jenny


  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by xtravaganzajenny Sun, August 15, 2010 05:32:52

Hej Pernilla,
Jag tycker att du har varit super duktig som kört helfarten 10 veckor! Man måste lyssna på kroppen. Det är bland det bästa med denna resa att jag lärt känna min egen kropp! Vad är det du vill veta mer exakt om min resa? Jag gick på helfart i 15 veckor och gick ned 28 kg och valde att trappa upp till jämnvikten och gick aldrig på helfart. Jag tyckte det gick jätte bra och jag mådde som en prinsessa hela tiden. För mig var träffarna viktiga och den Mentala Träningen har varit det som varit en stor förändring. Jag känner att jag gör bättre val nu och tänker annorlunda och det beror på själva programmet. Pernilla, det är bara att kämpa på! Har du långt kvar till ditt mål?

Mvh
Jenny

Posted by Pernilla Sun, August 15, 2010 00:38:15

Åh, jag kommenterade någonstans och nu hittar jag inte var så jag kan inte se om du svarar =(

Jag ska avbryta min helfart efter 10 veckor och gå över på halvfart pga lite kroppsliga besvär. Hade gärna velat höra lite om någon som gjort hela resan, ja det typ jag skrev i min förra kommentar... nåja. Du kan väl svara här så ska jag komma ihåg att det var här jag kommenterade =)

http://niillaah.blogg.se

Posted by minmia Fri, August 13, 2010 12:32:55


oooo vad spännande! jag kör själv på olika viktminskningdieter och idéer, och har nu börjat med Alli och en kolhydratsblockerare från http://www.weightworld.se/ . De har en rad olika grejer för viktminskning, men kände att dessa passade mig bäst, då jag försöker äta low carb, men ändå inte för mycket fett :) lycka till!!

Posted by Karolina Sun, August 08, 2010 15:02:24

Tjena pudding! Det ser ut som om du har det fantastiskt skönt - och det är du verkligen värd! Njut nu riktigt ordentligt så ses vi när du kommit hem igen.

Stor kram!

Posted by xtravaganzajenny Sun, August 08, 2010 14:35:57

Hej Maja,
Spännande att du precis börjat din resa och roligt att du känner dig inspirerad. Diagrammen gjorde jag enkelt i exel och bara valde att göra det som ett diagram. SÅ verkligen enkelt. Annars så vet jag att du kan lägga in alla dina mått och viktframgånar inne på medlemstjänsterna på www.xtravaganza.se Du behöver en användarnamn och pin som du får av din coach. Lycka till! mvh Jenny

Posted by Maja Sun, August 08, 2010 13:22:28

Hej!

jag har precis börjat med Ztravaganxa mycket inspirerad av dig.Så duktig du har varit. Jag undrara vad det är för diagrma som du har använt i bloggen där du visar dina mått? Ha det så bra