Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Söt eller läcker?

Vecka 31Posted by Jenny Tue, August 03, 2010 21:29:16

När man väger 101kg, som jag gjorde i januari, och ska på bröllop så står man inför tråkiga val. Vilken känning täcker mig mest? Kan man kanske få ha byxor? Varför sitter allt så himla tight?

Nu 30 kg lättare så är det fortfarande svårt, men nu är det roliga val!

Just nu håller jag på att packa och tvätta och irra runt eftersom min dotter och jag åker till USA på torsdag för att gå på ett äkta amerikansk bröllop.

Klänningen som ska väljas nu är inför övningsmiddagen som är kvällen före bröllopet, eller som det så fint heter på engelska "Rehearsal dinner".

Vi ska vara på en Italiensk restaurang och mycket mer vet jag inte, så jag vet inte alls vad man förväntas ha på sig på en sådan...

Just nu har jag jobbat mig ned till två klänningar, och det är mellan dem finalen går av stapeln. Det är här du kan bidra.

Ska jag vara söt och gullig i denna sommarvita kreation?


Eller ska jag vara lite läcker i en tight tuff klänning?


Det känns som det är två helt olika personer.

Att vara lite läcker innebär att kjolen också är lite kortare och det är frågan om det känns bra.

hhhmmmm, som ni ser så är det många svåra beslut som måste tas.

Vad tror ni?

Till själva bröllopet är jag klar sedan länge.

Då ska jag ha denna vackra kreation.Den är så fin och jag är lite kär i den.

Tja, det kan bli så att båda packas ned och att jag gör mitt slutgiltiga val 5 minuter innan middagen...


Vi hörs!
Jenny

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kristin Fri, August 06, 2010 12:04:51

Hei Jenny! Takk for sist! Det var så kul å treffe deg igjen, og jeg er mektig imponert over hvor utrolig dyktig du har vært! Bloggen din er kjempefin og du ser FANTASTISK ut i kjolen du skal ha i bryllupet. Du var forresten også utrolig vakker i din egen bryllupsklänning - ikke rart at mannen din fortsatt er forelsket :-) Ønsker dere en god tur til USA, også håper jeg vi får anledning til å treffes snart igjen! Klem Kristin fra Norge :-)

Posted by Sara Wed, August 04, 2010 15:24:23

Klänning nummer 2 tycker jag är mer som en cocktail klänning och den skulle jag ta. Har du kollat upp etiketter i USA så att du inte har en för kort klänning eller så på bröllopet? Att gå på bröllop kan ju vara knepigt beroende på vilken klass och kultur det är. Ha det så trevligt!

Posted by mariaw Wed, August 04, 2010 08:54:33

klänning nummer 2 är bäst, den svart- vita. ser mer ut som en middagsklänning för USA tycker jag. De andra är vacker men mer för svensk midsommar. Kul att få tycka till! ; ). Hur du än väljer är du så fin i alla tre ombyten. ha en skön resa och lycka till med att göra bra val! ; )

Posted by Maria Wed, August 04, 2010 08:42:38

Missuppfattade allt...

Jag hade tagit nr 2 på middagen... Kan va kul att ha lite olika stilar.

Posted by Ylva Wed, August 04, 2010 08:12:31

Hej. Jag skulle ta den romantiskt vita klänningen på middagen, dagen innan bröllopet. Klänningen du ska ha på bröllopet är underbar, du är fantastiskt fin! Häls Ylva.