Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Semestern i halvtid...

Vecka 30Posted by Jenny Tue, July 27, 2010 22:28:27

Jag kan inte låta bli att skriva lite fast det är semester. Men är det inte liksom lite vitsen med semester att man får göra som man vill och nu kände jag att jag behövde skriva av mig lite.

Semester är underbart, men i vikthållningssynpunkt är det svårt. Anledningen till det är för det första att det inte finns några rutiner som man har på vardagarna. Det är ju väldigt skönt och innebär i praktiken att mankan gå upp kl 10.00 och äta frukost.

Dessutom åkte vi vår första semestervecka ned till min söta svärmor på västkusten. Kan det bli bättre semester? Man får god mat , trevligt sällskap och ganska mycket hjälp med barnen. Så det blir ju en del trevliga sammanställningar kring mat, dessutom kanske man tar ett par fler glas vin än i vanliga fall.

Jag har i alla fall gjort mitt bästa att tänka mycket kött, lite sås , nästan inga kolhydrater och mycket grönsker.

Det har kanske blivit en liten glass och lite godis ska jag erkänna, men jag har inte en enda gång tänkt. "Jag har semester, jag kan unna mig lite" och det var den tankevurpan jag kände att jag var orolig för!

Dessutom körde jag lite Mental Träning ute i hammocken, självklart somnade jag.

Nu är vi i alla fall hemma igen och nu har jag kört min banangröt till frukost och kör lite hårdare, men som sagt det är lättare när man är på jobbet.

Nedan hittar ni lite utmaningar som jag stått inför under den första veckan av semester...Det ser väldigt gott ut...


Kan det bli bättre för skotrötta fötter?


Det var galet roligt att åka ring efter båt!

Det är olagligt att missa laxfabriken utanför Falkenberg om man är på Vkusten!


Vuxenkväll med promenad på stranden...


Och så en liten fästning...Vad är en sommar utan lite bubbel i solnedgången...

Hittills inte så illa semester, förutom de 9 timmarna vi var tvungna att sitta på Halmstads akut och vänta på att ta reda på varför min söta lilla dotter hade sådan huvudvärk att hon bara skrek, men det är bra nu så det ska nog inte vara någon fara, men orolig blir man ju självklart!


Nu ska jag fortsätta semestra och måla och bygga hemma. Roligt? Nä, men det är skojigt när man är klar.


Nästa torsdag åker jag och dottern till USA på bröllop så jag ska nog stå ut med lite hemarbete fram tills dess...


Vi hörs!
Jenny

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jenny Sat, July 31, 2010 20:08:49

Hej på er!
Sanna! Kämpa på! Det kommer att bli bättre. Bara man kommer igenom den första veckan så kommer det vara lättare!

Katharina! Det ska verkligen bli skojigt att gå på bröllop. Jag ska ha på mig en rosa klänning som jag visat upp på bloggen tidigare. Jag lägger nog ut den igen precis innan jag åker så håll utkik!

Anette! Roligt att du har hittat hir från Norge! Lycka till med ditt program. Två månader är toppen. Jag gick på helfart i 15 veckor, men det gick verkligen bra. Ser man resultatet så är man motiverad att fortsätta!

Vi hörs!
Jenny

Posted by Annette Fri, July 30, 2010 17:33:13

Gratulerer så mye=) Jeg har nettop startet på xtravaganza selv i Norge (2 måneder) og finner det utrolig motiverende å se på deg. Kjempe bra jobbet=)
Har laget en blog om det også: http://annettevet.wordpress.com/2010/07/24/xtravaganza-diet/
Hvor lenge gikk du på helfart?
Har laget en gruppe på facebook om du vil joine- bare søke på xtravaganza =)
utrolig bra jobbet, du ser utrolig bra ut

Posted by Katharina Thu, July 29, 2010 09:07:27

Hej! Ååå bröllop i USA!!!!!! Vad ska du ha på dej? Du är så himla duktig och målmedveten och att klara semstern med all mat , grill o vin kan inte vara lätt. Ha en fin semester!

Katharina i Kalmar

Posted by sanna Wed, July 28, 2010 22:04:09

Hej. Grymt inspirerade att läsa din blogg, började efter 6 veckor på halvfart med helfart i måndags, har sträckläst alla dina inlägg för att härda ut de värsta yrsel/huvudvärk/hunger-anfallen sedan dess, men nu är de över och jag blickar fram mot ljusare, lättare tider. Lycka till framöver! / Sanna