Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Min motivation i en bröllopsklänning!

Vecka 29Posted by Jenny Mon, July 19, 2010 11:12:58
God morgon!

Nu hade jag tänkt ta lite datorpaus. Jag sitter framför datorn hela dagarna på jobbet, och oftast när jag inte är med familjen när jag kommer hem också.

Nu tänkte jag tanka på med lite Mental Näring och njuta av livet istället för att sitta framför datorn.

Familjen ska bada, leka och säkert hitta på ett och annat bus.

Största utmaningen blir förstås att undvika alla godsaker som sommaren erbjuder och göra bra val.

I xtravaganza så jobbar man med positiva bilder. Det vill säga man sätter inte upp en baddräkts bild på sig själv på kylen där man ser ut som en val och med tillhörande grisljus när man öppnar kylen.

Istället plockar man fram den bästa bilden man har och säger. "Det där är jag och så där ska jag se ut igen!"

Jag har nu faktiskt ganska många fina bilder om man får vara lite ego en stund, men i går drog jag på min bröllopsklänningen och tog ett par bilder. Bilderna ska få mig att hålla motivationen under semestern och inte falla in i gamla vanor.

Jag väger alltså lika mycket som jag gjorde när jag gifta mig för 8 år sedan. När jag var som tyngst, runt 110 kg, så kunde jag inte ens få igen klänningen vid ryggens början. Nu sitter den till och med löst.

Kanske jag har lite fler gråa hår och ett par synbara rynkor, men vad gör det. Nu kommer jag i den vackraste klänningen jag någonsin haft...

Och så här såg det ut för 8 år sedan...God semester på er, och för er som kämpar på, hittar er motivation så kommer det att gå strålande!

Vi hörs efter semester!
Jenny
  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Johan Björck Mon, July 26, 2010 21:12:57

Hittade din blogg idag, och har hunnit läsa tom. v.3. Blir mycket inspirerad och motiverad, jag ska börja med Xtravaganza i slutet av Augusti då det startar nya kurser på mitt gym. Mycket bra info du har gett om hur det fungerar.
Har också börjat blogga om mitt "nya" liv. Http://flini.blogg.se

Posted by maucl Sun, July 25, 2010 18:35:35

Ha det gott! Du inspirerar mej verkligen.

En underbar klänning och du är verkligen fin!

Posted by Petra Mon, July 19, 2010 20:24:59

Otroligt vacker!!! Ha en fin semester!!!

Posted by Maria Mon, July 19, 2010 19:50:34

Jätte fina bilder.

Posted by Cattis Mon, July 19, 2010 12:02:15

GRATTIS!!! vad fin du är! Du inspirerar mig att fortsätta!!!