Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

SEMESTER!

Vecka 28Posted by Jenny Sun, July 18, 2010 11:31:56

Äntligen! Är det dags för ett par veckors härlig ledighet, som i och för sig kommer att innehålla en hel del husligt arbete, men ändå, sovmornar, tid med barnen, bada och möjligheten att ta ledig från alla måsten när man känner för det!

För att fira den ankommande semestern så gick jag och min kompis Annika ut på lunch. Vi ville äta kött, men gärna med en fräsch sallad och lite lite sås.För det första så kunde man på restaurangen inte byta flottig potatis mot grönsallad utan att lägga till pengar. Däremot kunde vi få lite grillade rotfrukter istället.

Ja, det kändes bra. Sedan så ville vi båda ha lite sås, men nnnääääää det gick inte för om vi bytte till rotfrukter så kallades det minsann Fitnessmålet och då fick man ingen sås. Då fick man betala extra.

Killen som serverade oss kände precis som vi, att det fanns inget resonemang eller flexibilitet i detta och vis

kade att han skulle ge oss sås bredvid.

Så det fick vi. Jag åt dessutom kanske max 2 msk så det var ganska fitness inriktat ändå...

Så i fredags var det alltså sista dagen före semester och jag hade ganska mycket som man behöver avsluta. Dessutom hade jag med mig min dotter till jobbet med intentionen att min make skulle hämta henne innan lunch, men han kom inte ifrån så min söta dotter fick vara kvar hela dagen. Hon var en riktig kämpe och det märks att hon börjar bli stor för hon satt och rita och titta på film på DVD:n, och klagade faktiskt inte förens den sista halvtimmen. Jätte duktig!

På fredag kvällen blev det lite grilla med vänner som var på besök och efter middagen blev det mys framför en tänd brasa och lite kaffe och jordgubbar.


Det är så här man ska börja semestern!

Igår passade vi mammor och alla barn att åka i våra kombibilar och bada med barnen. Det var jätte mysigt och det är verkligen en bra badplats där man lätt kan se sina barn. Dessutom var det inte så mycket folk.


Självklart hade vi fika med, men själv drack jag vatten och åt en riskaka. Det gjorde mig inte så mycket. Men mitt gamla Jenny hade nog inte varit på badplatsen utan att fika bulle...


Dessutom hade jag bikini på stranden premiär! Jag kunde jag gå omkring i bikini utan att skämmas. Jag kände mig vanlig och normal och det var så skönt.

Killarna byggde altan medan vi glassade på badstranden. Rättvist? Nää, inte direkt, men jag klagar inte...


Vi hörs!

Jenny

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.