Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Dagens lunchtips

Vecka 27Posted by Jenny Mon, July 05, 2010 12:36:47
God lunch!

Jag är ganska dålig på att ta med matlåda just nu, men jag tycker att det är lite dyrt att äta ute, samt att man inte alltid får så bra nyttiga alternativ.

Så då har jag kommit på en lösning. Jag köper thaimat som är full med grönsaker, nötter och kyckling. Som idag. Se den fantastiska bilden.Sedan köper jag grönsaker tomat och gurka, blev det idag.

Sedan delar jag upp min thaimat , som kostar 75:- för en låda, i två delar.

Tada, då har man en bra, nyttig och billig lunch i två dagar! Så dessutom tjänar jag tid imorgon då jag inte behöver gå ut på lunchen. Så hurra, snabbt blev det också.

Det var dagens lunch tips!

Ps. Rekommenderar att ni inte gör som mig och äter den framför datorn...

Ha det bra!
Jenny


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Gulan Wed, July 07, 2010 17:00:54

Thaimat är gott och kan vara nyttigt MEN du ska vara uppmärksam att det kan innehålla MKT socker!! De brukar använda socker i såser!