Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Den var faktiskt underbar!

Vecka 26Posted by Jenny Wed, June 30, 2010 21:25:43

Under mina 15 veckor på helfart gick jag varje morgon förbi Nordic Light Hotel och såg genom fönstret deras digna frukostbord. Jag sa till mig själv varje gång den lockande lilla muffinen pratade med mig, att en dag så ska jag få äta en sådan frukost igen.

Idag kom den dagen. Efter 6 månader fick jag och min kompis Anette glädjen att få avnjuta frukostbuffen. Eller vänta, det var inte så att vi fick. Det kostade skjortan och inget man man göra varje dag. Men en onsdag sista juni tycker jag var en perfekt dag.Det var inte bara vackert, utan också mycket gott! Däremot så konstaterade jag att jag gör bra val även när det är fritt att välja vad som helst. Jag valde t ex mörkt bröd, frukt, fil och ägg. Jag undvek alla röror och bacon och korvar. Allt som var fett.

Däremot så tog jag en liten muffin. För den hade väntat så länge på att bli uppäten av mig så det var jag bara tvungen till. Vet ni, den var faktiskt lika god som den såg ut.Ville bara berätta den här fantastiska historien!

Nu blir det lite movie night innan det är dags för att sova och möta en ny dag.

Imorgon ska jag nog gå upp tidigt och ta en morgon promenad. Heja, heja!

God kväll!

Jenny

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.