Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Längtan efter kronärtskocka

Vecka 17Posted by Jenny Tue, April 27, 2010 19:52:45

Det finns ju många saker som man kan längta efter, choklad, godis och chips för att nämna ett par, men jag har de senaste dagarna längtat efter det märkliga grönsaken kronärtskocka. Varför? Ingen aning faktiskt.

Så ni förstår min stora glädje när jag åt lunch på Golden Hits idag och hittade en hel skål med kronärtskockor. Mycket märkligt att just det jag var sugen på skulle finnas så fint upplagt i en skål. Men musigt såg det ut och glad blev jag!

De har ett fantastiskt trevligt salladsbord där och jag hittade diverse andra läckerheter. Själv tog jag en kyckling och bacon sallad. Men oroa er inte, det var inte så mycket bacon bara lite på toppen, mest som dekoration. Dessutom har de nybakat bröd och jag valde att ta en liten bit, den var förstås supergod.

Det är ju lite svårt när man går ut och äter, för man betalar ju en hel del och vill ju som sagt få lite valuta för pengarna. Det här måste jag lära mig att behärska. Bara för att det finns tillgång till mycket mat så behöver jag inte äta upp det.

Det är en vana som sitter långt inne, men idag gick det bra. Jag slutade äta när jag kände att det räckte och valde att inte äta upp allt jag tagit. Nästa gång ska jag tänka på att ta mindre mat och i sådana fall fylla på. Det känns onödigt att slänga mat.

En annan överraskning idag var när vår vän Thomas kom förbi. Han kom över med en megapizza för lite middag tillsammans. Mycket trevligt och uppskattat, men när man inte är jätte förberedd så kan det vara svårt att säga nej.

Som tur var hann jag förbereda min egen mat innan den kom. Det blev kycklingspett med bönsallad och tomater för min del.

Det ser ganska gott ut med pizza, men det känns inte som jag gör en uppoffring i och med att jag låter bli. Töntigt kanske, men jag gillar verkligen bönsallad!

Så nu är det dags för lite barnläggning. Se om det bara är jag som tycker det är en bra idé eller om jag får med mig några barn. Hmmm, jag har inga höga förväntningar. Problemet är de tycker att det är för ljust ute för att sova, så man ser fram emot oktober när det börjar bli mörkare igen...

God kväll!
Jenny

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Petra Wed, April 28, 2010 12:47:27

Du är duktig tycker jag som gett dig den på att förändra din livsstil nu även efter helfarten! Bra att du tänker "aktivt" hela tiden! Jag försöker lära mig det också. För det gäller ju att lära sig att leva så i resten av sitt liv!