Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Hej nya kompis KESO!

Vecka 15Posted by Jenny Tue, April 13, 2010 21:12:11

Jag vet att jag pratat lite illa om KESO och sagt att det inte är gott. Jag tar tillbaka allt förtal. Det är supergott! Till allt faktiskt!

Dages mellis nr 1: 1/2 banan med 3 nötter och keso.

Mellis 2: Knäckemacka, keso och tomat.

Snarrigt värre!

Däremot så är jag sjukt godis sugen och fett sökande idag! Jag skulle kunna äta vad som helst, men det får jag inte! Så jag misstänker att det är PMS kärringen som gör sig påmind. Så nu sitter jag här och skriver för att inte boka en date med helgens ost som ligger i vägen i kylen!

Så korkad jag var som önskade mig ost i present! Ost som jag inte kan äta, men vill. Så nästa gång jag fyller år, lyssna inte på ost önskningar.

Däremot hände något så tråkigt idag som gjorde mig så ledsen. Jag har fått en jätte fin ring av min mormor som försvann under dagen. Mormor finns inte längre så ringen har inte bara ett värde, utan ett stort affektions värde. Jag har letat igenom allt jag kan hitta, till och med i kaffeburken, men den är borta. Jag har ingen anning var den är och jag älskar den så nu vill jag att den kommer fram.

Det första jag vill göra när jag blir ledsen och uppstressad är att äta. Så jag fick jobba på att inte gå och ta några kakor. Tog 3 nötter och var sedan nöjd.

Föresten, till alla er som inte trodde att jag skulle gå upp imorse för att promenera. Ni har fel. Jag tog en strålande promenad med soluppgång, musik och fågelkvitter. Jätte mysigt och bra, men man blir lite trött senare på dagen. Det är alltid bra när man kan jobb med två ledstjärnor på samma gång, både Mental Träning och Rörelseglädje.

Dagens stegräknare visar på 9360 steg. Bättre än igår!

Ha en bra kväll så ska jag binda ett snöre runt mitt finger och se om jag kan komma på var ringen är.

Jenny

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Xtravaganzajenny Wed, April 14, 2010 20:28:37

Hej Tweety!

Massor av grattis! Det är helt fantastiskt vad mycket du har gått ned på så kort tid! Bara njut av hur duktig du varit!

Skojigt med keson med smak. Dit har jag inte ens hunnit ännu. Jag har bara kört naturellt. Nu har jag lite mer gott att se fram emot!

Mvh

Jenny

Posted by Tweety Wed, April 14, 2010 20:08:09

Idag har jag gått 8 veckor på xtravahanza, ställde mig på vågen idag & den visade -9 kg till. Nu har jag gått ner 21,5 kg, super nöjd är jag!

Posted by Sanna Wed, April 14, 2010 09:34:30

Jag hade aldrig ätit keso innan jag började med xtravaganza men efter helfarten blev keson precis som för dig min bästa vän =) Himmelskt gott, speciellt den med äpple och vaniljsmak! MUMS! =)

Posted by Jane Sandström Tue, April 13, 2010 22:51:46

Hej Jenny,

WOW! Grattis på födelsedagen och keep up the good work.

Jane