Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Vecka 13 med mått och bild!

Veckans mått med bildPosted by Jenny Mon, April 05, 2010 21:46:14

God kväll igen!

Självklart kommer här även den sista veckans mått och bild! Jag kommer ju att forsätta att mäta mig, men jag räknar ju inte rikigt med att samma antal cm kommer att försvinna, för då skulle jag bli orolig och inget skulle finnas kvar av mig...

Måtten är imponerande om jag får säga det själv...

Dessutom så var jag ju tvungen att lägga in de senaste bilderna från idag tillsammans med den bilden som jag tog min första dag den 4:de januari.

Lite har det ju hänt sedan den dess!

Ha det jätte bra så hörs vi imorgon!
Jenny

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Helen Tue, February 26, 2013 23:38:15

Åh vilken skillnad, Du inspirerar mig Jenny. Jag ska börja imorgon. var på Xtravaganzen i min stad och fick rätt ingående information. Det känns pirrigt och positivt. Jag väger idag ca78 kilo och vill gå ner de 25-26 kilon som jag lade på mig under de senaste 2 åren.... Så spännande!

Posted by Helena Thu, April 08, 2010 20:21:26

PINGLAN!!!!

Du e bäst gumman :o)

Gud vad duktig du har varit....//kramkram Helena

Posted by Nickan73a Tue, April 06, 2010 17:47:27

Glömde skriva vad fin du är :)

Posted by Nickan73a Tue, April 06, 2010 17:46:37

Herregud vilken skillnad!!!

Jag har kikat in till dig med jämna mellanrum och just idag har jag gjort min sista nystart på helfart och till midsommar ska jag väga 85kg. Idag har jag högljudt ??? begravt min godisgris för att aldrig mer se den, sa det högt till mina arbetskamrater för att det skulle bli officiellt och ett ställningstagande. Jag har verkligen prövats idag, blivit uppmärksam på hur högt min inre dialog skriker till mig men jag kände inget behov av att äta något.

Vilken bikt detta blev men jag behövde skriva det!

Posted by Eva Tue, April 06, 2010 12:24:57

Vad händer efter den 10 april ?? Kommer du lägga ner bloggandet ?? Jag tycker du har gjort ett kanon bra blogg o en enormt bra jobb med dig själv o dina mått. VAR STOLT ÖVER DIG SJÄLV FÖR DET ÄR DU VERKLIGEN VÄRD Vet du vad du gått ner i vikt eller har du bara använt måttband ? Har du nått ditt mål ? Går du nu över till jämnvikt o bloggar vidare om hur det går att hålla vikten eller ?? Jag kommer att kika in här med jämna mellanrum för du inspirerar o ger mig ork att kämpa vidare och det ska du ha ett stort TACK för

mvh fröken frågvis