Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Att njuta av livet!

Vecka 13Posted by Jenny Sat, April 03, 2010 15:33:12

Idag är det strålande väder, det är varmt i luften och barnen kan leka ute utan regnkläder. Blommorna börjar komma upp ur rabatten och jag är ledig.

Så idag känns det som Mental Näring för hela slanten.

Dessutom så har jag varit ute och spelat fotboll med barnen. Något som känns mycket bättre när man är många kilo lättare.

Påsklunchen gick jätte bra. Det blev 80 g kycklingfilé, gurka och tomat.1 räka och 3 oliver som en bonus, och 1/2 tsk med fetaost röra.


Påsktårtan och kakorna var det inget problem att avstå.

Det är jätte trevligt att få äta och allt smakar underbart!

Så jag vill bara säga att jag njuter av livet och ser fram emot våren! Nu ska jag inte skriva mer utan fortsätta att njuta av livet. Hoppas ni också gör det!

Ha en bra påskafton!

Jenny

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by åsa Sun, April 04, 2010 09:45:02

ja äntligen är våren här så bra ide att njuta av livet man blir ju så glad av solen.

kramis åsa

Posted by evelina Sat, April 03, 2010 20:53:54

Du verkar ju nästan hjärntvättad av Xtravaganza... :) Har du inte känt det motigt en enda dag?