Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

21,2 kg på 11 veckor!

Vecka 12Posted by Jenny Wed, March 24, 2010 23:12:46

Så ska det se ut! Jag var jätte nervös när jag skulle väga mig idag. Larvigt egentligen för det var ju knappats så att jag trodde att jag skulle gå upp i vikt, men ändå! Man undrar ju hur mycket.

Tyvärr är det ju inte mycket att be för. Det är bara upp på vågen och möta faran.

Min gruppcoach Rebecka och min egen coach Lina

När jag såg min nya vikt, 79,8 kg blev jag först lite besviken. Jag hade nog hoppas på ett par kilo till, men sedan kom jag på att det var lite töntigt att känna så. Alltså, jag gått ned 21,2 kg sedan den 4:de janauri! Det är verkligen inte fy skam, och tillsammans med alla cm jag tappat så är jag verkligen nöjd. Dessutom blev jag ännu gladare åt de andra siffrorna:

Min fett % har gått ned från 42,9% till 31,8% vilket gör att jag hamnar inom ramen för vilken % jag bör ligga inom! Yiiipppiii!

Även fett massan som var 43,3 kg när jag började är nu nere 25,4 kg. So very nice!

BMI är nära nu! Jag började på 33,4 och nu är jag på 26,4. Så ett par veckor till med hårt arbete så kommer jag under gränsen!

Här kan du själv jämföra lite.

Sedan kändes livet lite lättare så jag körde lite Mental Träning. Jag vet att jag kanske tjatar lite om min PMS, men det är vikigt att jag berättar detta. Hela dagen så har jag haft en sådan molande värk som bara kvinnor kan ha. Jag hade bestämt mig för att ta en tablett samtidigt som jag tog min middag, men först ville jag göra lite Mental Träning hos xtravaganza. Jag har ju inte ätit så mycket tabletter sedan jag började och det har varit jätte skönt. Därför drar jag mig lite nu. Men vet ni! Jag la mig och gjorde satte på mig hörlurarna och bara slappnade av. Det fungerade! Min molande värk som jag haft hela dagen försvann! Nu säger jag inte att det kanske alltid fungerar, men jag kan lova att jag kommer prova det nästa gång också. För det känns bättre än att äta piller.

Just det. Jag har även fått en del kommentarer om den nya Icecoffe smaken som kommit ut i färdig shake. Jag tycker väl inte direkt om kaffedrinkar, men jag är ju lite vild så jag tänkte jag provar. Faktiskt utan förväntningar. Men hallå, smarriga nya kompis! Den var riktigt god. Faktiskt så god att jag bytte ut ett par av mina älsklingar, melon och passion mot denna. Hoppas de inte tar det personligt.

Så här ser den ut:

Sedan blev det föreläsning med Zarah Öberg och idag kommer jag inte berätta något om det, för jag har så galet mycket att säga om det. Det var en underbar föreläsning och den kunde inte komma bättre än just nu när jag börjar närma mig den 4:de ledstjärnan som jag inte ens träffat ännu, nämligen God Energi. Hon satte så många tankar i mitt huvud så de ska få gotta till sig till imorgon så återkommer jag med det.

Nu ska jag slå in paket och kanske sova lite...

Ha det gott!
Jenny

  • Comments(6)//www.xtravaganzajenny.se/#post98