Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

En glipa och xtra tillbehör!

Vecka 12Posted by Jenny Mon, March 22, 2010 21:03:12

Måndag igen, och nu hörrunini så går jag in i vecka 12 på helfarten! Det är helt knasigt vad snabbt tiden har gått!

Nu vill jag också passa på att tacka igen! Jag får så mycket fina och peppande kommentarer från personer som precis upptäckt programmet, eller precis ska börja eller de som är mitt i och själva kämpar. Om jag inte svarar er är det mest för att jag inte vet var jag ska göra det! Om jag gör det i kommentarerna så kanske man inte ser det så jag vill bara säga TACK! Det är så underbart att läsa och jag blir peppad av att veta att andra blir sporrade. Så även om jag peppar er så ska ni veta att alla varma ord ger mig styrka att orka också! Så massor av pussar och kramar till alla peppare där ute!

Idag gjorde jag en spännande upptäckte som jag inte tror smala människor vet existerar. Det finns en glipa mellan mina lår! De skaver alltså inte ihop längre! Det är en sensation och jag kan inte minnas när det hände senast! Glipan kan ju förstås bli större, men detta är en början på framtiden! Heja glipan!

Det är många som frågar mig om jag verkligen, verkligen mår så bra som jag skriver och om jag inte blir matt och trött och framför allt gnällig för att jag bara lever på 500 kalorier per dag.

Det ärliga svaret är JA, jag mår bättre en jag gjort på många år! Jag är pigg och glad och känner mig inte matt. Ibland blir jag lite snurrig, men det blev jag innan jag började på programmet också så det är inget nytt. Det är en lyx i sig att må bra och det finns ju massor av anledningar till varför jag gör det, men idag tänkte jag bara berätta om två xtra tillbehör som jag tror hjälper mig. Det är en del som tycker att man blir lite hård i magen på helfart, men det finns ett par saker som fungerat för mig och som är en av orsakerna till att jag mår bra.

Jag äter xtra omega som tillskott. Den är ren fiskolja som man tar i kapslar ett par gånger om dagen. Det ska hjälpa till att smörja lite också.

Dessutom köpte jag en burk med xtra Psyllium. (på när omöjligt att uttala. Jag tror vi satt en hel lunch på jobbet bara för att komma på hur det ska uttalas. Annars så har vi faktiskt ganska roligt på våra luncher...)

Den hjälpte mig faktiskt mycket. Jag hade en period då det var lite hårdare så att säga, men efter att börja med xtra Psyllium så blev det jätte bra. Jag kommer nog fortsätta med den även efter helfarten.

Dessutom ska fröna fungera rensande för tarmarna också och ta med sig obra saker ut från kroppen.

Så dessa tillbehör tillsammans med vatten passar mig jätte bra.

Jag måste även beklaga mig lite angående veckans utmaning. Det skulle ju bli 100 situps om dagen och Pilates. Jag kan ju säga att det blev inte varje dag, men eftersom vi hade besök på jobbet och jag jobbade extra mycket valde jag Mental Näring i from av barn före min egen utmaning. Så är det i livet och det har jag inte dåligt samvete för. Det är bara att komma igen!

Så nu över till veckans utmaning som kommer att fokuseras till min rygg. Min make påpekar hela tiden att min hållning inte är så ståtlig. Så det ska jag jobba på denna vecka. Dels ska jag tänka på det oftare och sedan ska jag väva in lite ryggövningar för att öka styrkan i ryggen.

Dessutom så ska jag tänka på att slappna av mer i axlarna. Ibland när jag sitter och kör bil eller jobbar kan jag känna hur högt upp mina axlar är. Då ska jag fokusera på att släppa ned dem och slappna av.

Det som är jobbigt med att räta ut sig och ha en bra hållning är att jag tycker att det blir lite "tuttigt". Det känns som man måste puta ut med bröstkorgen och att det känns lite onaturligt, men jag ska göra mitt bästa. För jag kan hålla med en snygg hållning är värt mycket!

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon och glöm inte att jag ska väga mig på onsdag för sista gången på helfart! Jag är riktigt förväntansfull. Hoppas landa på mellan 22-24 kg, men man vet aldrig.

Jenny

  • Comments(6)//www.xtravaganzajenny.se/#post96