Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Vecka 11 med mått och bild!

Veckans mått med bildPosted by Jenny Sun, March 21, 2010 21:23:18

Förra veckan var jag lite ledsen i ögat för cm stod liksom still. Det är jobbigt då för att man känner att det är svårt att motivera sig. För man tycker att man är superduktig och man motstår så många saker och verkligen gör sitt bästa. Då känns det inte som det räcker.

Men visst är man fånig och bortskämd för som förra veckan ta tappade jag en halv cm här och där. Egentligen är det jätte bra! För när jag var yngre och man mätte sig så var 1 cm en stor deal.

Så xtravaganza har skämt bort mig!

Denna vecka ser det i alla fall jätte bra ut! Jag är så glad att det fortsätter att minska!

På onsdag ska jag väga mig hos xtravaganza sista gången på helfart! Det ska bli så spännande att se vad det landar på. Jag har insett att jag inte kommer att nå mitt mål på 70 kg just nu, men jag känner att oavsett vad siffran landar på så talar alla cm sitt tydliga språk!

Dessutom ska Zarah Öberg ha en föreläsning hos xtravaganza om candida, sockerberoende och läckande tarm. Hon föreläser om enkla knep för bättre hälsa, lättare vikt och en piggare kropp. Så det ska bli spännande!

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

Jenny

  • Comments(3)//www.xtravaganzajenny.se/#post95