Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

I have been very naughty!

Vecka 11Posted by Jenny Sun, March 21, 2010 20:45:28

Som jag skrev igår kväll så skulle vi över till några vänner och äta middag. Jag hade nog föreställt mig en lugn kväll, men när vi kommer dit visar det sig att det var en bubbelkväll. Det vill säga en kväll med champagne. Ni vet en sådan kväll som man behöver förbereda sig för att kunna motstå. Däremot är de väldigt gulliga för de hade köpt flera olika ramlösa med smak till mig så att jag också kunde få skåla i bubblor.

Dessutom var det mat som är mycket oemotståndliga. Det började med snittar och diverse smarriga smårätter med bland annat riktig kaviar, och då menar jag inte Kalles. Dessutom gjorde tryffelsalami även entré. Det är min favorit och det finns nog inget i samma kategori som smakar bättre.

Det finns faktiskt en gräns för vad jag står ut med! Först var jag tvungen att smaka en kaviarkula.

Sedan är det bara så att jag var tvungen att smutta på champagnen. Speciellt när min egen favorit kom fram.

Sedan blev det vara crustini med karljohansvamp och smält oss och en variant med chorizo och tomat och ost. Det luktade så ljuvligt, men eftersom de krävdes att man tuggar höll jag mig borta, men jag föreslog att jag skulle ta med en och lägga i frysen för framtida måltider, men jag tror att vi kom fram till att jag kan få en ny.

Därefter kom ostarna fram. När stilton och champagne cheddar kommer fram har man obligatorisk smakning. Det bara är så. Man kan nästa säga att det är lag. Så jag erkänner, kalla mig svag, men det blev ett par små, små smakprover som jag inte tuggade på, men som bara smälte i munnen. Så ja, igår var jag lite naughty! Men det var en verkligen trevlig kväll så det var det värt!

Jag känner att det faktiskt bara är 1 vecka kvar nu så jag valde att smaka och jag har ingen dåligt samvete för det!

Däremot gjorde jag som jag gjort den senaste veckan. Jag planerade vad jag skulle ätit om jag hade kunnat. Jag känner att det är vikigt att hitta ett sätt att planera för i framtiden för jag kommer förhoppningsvis bli bjuden på bubbelkvällar igen och då vill jag kunna njuta, men i måttliga mängder.

Sedan var det redan söndag. Jag försökte göra lite nytta och städa och tvätta och förbereda nästa vecka. På eftermiddagen åkte vi hem till några vänner på en snabbfika med körsbärspaj och grädde. Jag föreställde mig att jag tog en mycket liten bit, men ingen grädde.

Därefter åkte hela familjen till bowlinghallen och spelade bowling. Det är verkligen en supertrevig aktivitet. Det är verkligen Mental Näring och Rörelseglädje på samma gång. Men som ni ser är man inte så läcker när man göra det, men det är jätte kul. Dessutom var jag BÄST! För att bara vara lite ödmjuk...

Efter spelandet så åt vi middag med ett par kompisar som spelade bowling på banan bredvid med sina barn. Våra barn åt pannkaka och de vuxna hamburgare med pommes. Själv tänkte jag på nästa gång vi gör detta. Kan jag äta något alls där? Det såg inte ut att finnas något alternativ. Kanske man hade kunnat äta en hamburgare utan dressing och pommes med en ramlösa?

Jag känner att det är snart den stora utmaningen börjar...

Så imorgon börjar vecka 12 som blir min nästsista vecka på helfart! Yiiipppiiiii! Jag längtar till jämvikten!

Vi hörs om ett litet tag när jag lägger ut veckans mått med bild!

Jenny

  • Comments(2)//www.xtravaganzajenny.se/#post94