Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Det gick alldeles utmärkt!

Vecka 11Posted by Jenny Sat, March 20, 2010 15:50:44

Jag vill bara lite kort berätta att det gick alldeles utmärkt att promenera och lyssna på Mentala Träningen! Däremot så måste det vara ett av de spår som inte kräver att man slappanar av för mycket. Jag lyssnade på ökat självförtroende och njöt av det vårliknande vädret.

Så egentligen 3 ledstjärnor på samma gång:

1. Mental Träning i hörlurarna

2. Rörelseglädje i promenaden

3. Mental Näring av det underbara vädret.

Sedan åkte vi och shoppade. Det var så roligt! Jag har ett nytt favorit märke "Hillevi of Sweden". Så fina kläder! Jag köpte denna fina topp för bara 175:- i storlek M (!), jeans för 195:- i storlek 44(!) och fina nya skor för 195:-.

Lovley! Det är så stor skillnad. Det är faktiskt så jag kan se det själv.

Sedan åkte vi in till staden och barnen fick pannkaka med grädde och sylt och sedan lite vanlig helg shopping. Dessutom hamnade vi på den lokala ostshoppen. Vi ska på middag ikväll och då tänkte vi ta med lite ostar. Den som lät godast och som jag faktiskt stoppade in en bit i munnen av var champagne cheddar. Jag valde att göra det och fick inte dåligt samvete. Biten var mindre än 1 cm x1cm och smälte på tungan.

Så ost är riktigt gott ska ni veta!

Nu ska vi snart iväg på middag hos några kompisar!

Ha en bra lördag!

Jenny

  • Comments(5)//www.xtravaganzajenny.se/#post93