Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Partyparty!

Vecka 11Posted by Jenny Sat, March 20, 2010 08:36:26

Jag vet att klockan bara är 7 en lördagsmorgon och att det är galet att man är vaken. Igår var vi som sagt på 40 års fest. Av förståliga skäl så drack jag inte alkohol, vilket som sagt min man var glad för det innebar att jag kunde köra.

Men trots att man inte dricker så är man trött på lördagsmornar då man inte längre klarar att vara uppe till 1.00 för att sedan vara pigg och alert dagen efter.

Det kanske är en sak som skiljer väldigt mycket från när man var 20 år. Jag vet att jag hade en period då jag festade ganska mycket, även på vardagarna. Man gick ut minst ett par veckodagar varje veckan. Vissa kvällar slutade med att man tog en dusch och sedan gick direkt till jobbet. Kanske man inte var en nyponros, men det gick hur lätt som helst att sköta jobbet och vara glad. Skulle jag göra det idag så kanske jag skulle dö. Jag skulle i alla fall under inga omständigheter fungera och klara av att göra ett bra jobb.

Så, trots att jag inte drack något mer än vatten igår så var jag inte superpigg när min söta son gick upp 5.30 och med dundrande stämma ville äta frukost.

Jag gjorde bedömningen att det troligtvis var bättre att jag gick upp än min man i alla fall...

Festen var i alla fall jättetrevlig och för min del går det bra att bara äta shakes på fester. När det dessutom är en fest där det är lite fri placering och tacobuffé märks det inte så mycket att man inte äter. Det var ingen som fråga, eller tyckte att det var konstigt. Det var skönt!

Fast vet ni, jag lät lite bubblade välkomstdricka nudda mina läppar och det mycket gott.

Här kommer en kort bildspel från kvällen:

Det var jätte kul att vara barnfri en kväll. Det är inte ofta det händer. Vår supersnälla granne kom och tog hand om barnen och de hade varit så snälla, vilket alltid är skönt att höra.

Nu ska jag nog passa på att ta mig en promenad och börja dagen med lite Rörelseglädje. Kanske man skulle kunna köra Mental Träning samtidigt som man går? Kanske inte så lämpligt med de spår där man ska blunda och drömma sig bort, men en del av spåren är mer peppande och självförtroende stärkande. Det borde nog fungera? Jag får återkomma om dessa två ledstjärnor går att kombinera.

Sedan ser jag fram emot lite shopping innan lunch. Jag och min tågkompis Anette ska åka till ett outlet och titta på billiga designer kläder. Det kan nog bli skoj, eller dyrt, eller troligtvis både och...

Ha en bra lördag så hörs vi lite senare!
Jenny

  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post92