Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Bimibimbap!

Vecka 11Posted by Jenny Wed, March 17, 2010 23:38:55

Bimibimbap!
Så var det en ny fartfylld dag på intåg. Den blev som jag förutspådde ganska utmanande i matväg, men idag kände jag mig mentalt stark. Dagen började med frukostmöte, bullar och smoothy. Sedan kom jag på att om det är en utmaning nu hur ska det då vara
när jag äter igen? Så idag försökte jag fokusera på framtiden. Frukostmackan såg bra ut med grovt bröd. Den hade jag ätit. Däremot hade jag inte druckit smoothyn eller ätit en bulle. Det hade blivit en slät kopp kaffe till mackan.

Lunchen blev en stor utmaning. Jag sprang nämligen till Panini för att köpa 10 sallader. Klart att jag tog med min favorit med lufttorkad skinka och mosarella med pasta. Det var faktiskt min sista lunch före helfartendrog igång. Så då kan ni kanske förstå vilken plats den tar i mitt hjärta. Så framtida jag hade valt den salladen, utan pasta och bröd. Ingen Cola utan vatten istället.

Så här såg det ut den 3 januari då jag vägde 101 kg...Sedan blev det en nästan 3 timmar promenad på stan med vårt utländska besök. Så det kan man kanske kalla rörelseglädje! Vi hann med ganska många butiker.

Sedan blev det kvällens utmaning affärsmiddag på East. Det gick förstås alldeles utmärkt! Jag beställde in Ramlösa i ett vinglas att skåla i. Till middagen så beställde jag in 1 glas med is till min melon och passion shake.

Och ja, efter gårdagens lilla missöde så öppnade jag flaskan i morse för att kolla att det var folie på. Det är nämligen olagligt att vara korkad 2 ggr.

Som ni ser så ser maten fin ut så framtid jag skulle valt en bimibimbap med massor an grönsaker, grisar, ägg och stark sås. Det är så smarrigt.

(OBS! det är inte maten nämnd ovan som är på bilden. Maten på bilden har inget med texten att göra, mer än att min jobbarkompis Susanne åt upp den).

Men jag vet att det låter så dumt, men det går bra att äta min shake även på en gottluknande och bra smakande restaurang. Det är ju fortfarande igenom som tvingar mig att göra detta. Jag gör det för att jag har bestämt mig. När de andra satt och åt så föreställde jag mig hur det skulle vara att ätit något. Men just nu så kände jag inte att det var jobbigt. Inte tänker jag klaga på det. Det är underbart att inte känna sig arg eller beskriven för att man missar något.Jag hade nog valt att dricka 1 glas vin, med ingen latte på maten och ingen tryffel, eller nej vänta. Jag kan nog inte lova att jag inte skulle äta tryffeln. Kanske jag skulle äta den och kanske gå o träna på lunchen imorgon?

Vad säger ni hade jag klarat dagen, eller måste något mer bort?

Det är ju jätte svårt att äta mat! Man måste alltså börja tänka igen!

En annan kul sak för mig var att jag hade kjol o stövlar på jobbet idag. Det har jag nog inte haft frivilligt sedan jag var 19! Tyvärr har jag ingen bild från denna milstolpe, med det var inte så illa.

Nu säger jag god natt o ser fram emot en lugnare morgondag,!
Jenny

  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post90