Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Kanske bara stryka dagen?

Vecka 11Posted by Jenny Tue, March 16, 2010 22:24:57

Nu känner jag inte att jag är ensam om att vissa dagar vill man bara stryka från almanackan. Man ställer sig frågan. Vad har jag åstadkommit idag och hur stressad har jag varit?

Dagen i sig har väl varit ganska bra. En hel del jobb grejer att ordna med då vi på eftermiddagen fick utländska gäster inför ett stort möte imorgon.

Personligen tycker jag att jag till och med ser lite business ut idag. Tvingade till och med min arbetskompis att foto mig på lunchen för att själv kunna bekräfta det.

I vilket fall som helst, sedan börjar det. Jag kommer ifrån jobbet strax efter kl 19.30, men ser att inga tåg går förens efter kl 20. Däremot är tåget inne så jag tänker mig en mysig stund med en goda shake och en bok. Det kan till och med ge mig lite Mental Näring!

Det är då jag upptäcker bluffen! Det är ingen god shake i min flaska utan bara vanligt vatten som jag av misstag hällt i och råkat få in i kylen. Barnen kan vara skyldiga då de gärna leker med de gamla flaskorna.

Jag blir så besviken och just då har jag inga andra alternativ. Jag åt lunch vid 12, så vid 20.00 är jag i behov av min dryck. Dessutom kom jag på att jag suttit i möte hela eftermiddagen och varit så koncentrerad att jag glömt att dricka. Nja, man kanske inte ska skryta med att man kan göra flera saker samtidigt...

Så jag sitter på tåget och surar. Sedan pratar jag med maken och har är en hjälte som hjälper en kompis med sitt modem, men tyvärr har han barnen med sig. Så det blir ju ganska sent för dem. Så dem ska jag hämta upp på vägen hem. Det är ju alltid helt underbart att träffa sina barn på kvällen. Man blir alltid glad.

Däremot så är det inte så skoj att de somnar efter kl 21.00 en vardag. Så Grattis mamma Jenny för imorgon bitti bjuder vi på en utmaning! Kan du få upp dina barn eller inte på morgonen?

För att fortsätta min kväll så somnar sötisarna i bilen så jag får bära in barnen. Först blir det lillkillen och det går bra för han är ganska lätt, men det var väldigt halt just nu. Sedan ska jag bära in tjejen och det är så att även om hon inte är så tung så har hon ganska mycket armar och ben. Väl inne i hennes rum upptäcker jag till min fasa att hon inte har några sängkläder då natten bjöd på en liten olycka.

Så samtidigt som man ska få av stövlar och få på en pyjamas ska man bädda om.

Samtidigt som man förgås av hunger...

Allt slutar väl med sötisar i sängen och jag får äntligen en chokladshake i soffan samtidigt som jag hinner se slutet på "Desperate housewifes".

Nu har jag nog gnällt tillräckligt för idag...

Eller, nej jag kom på en till grej. Det är att det är lite sent att köra pilatesboll, men nu jag göra så många situps jag orkar för att sedan ta en dusch av avsluta med lite Mental Träning.

Dagar som denna är det ett måste att få avsluta med något som ger mental styrka.

Imorgon blir det en lång dag, dessutom blir det affärsmiddag på stan. Här kommer jag med min soppa...

Önska mig lycka till!

God natt!
Jenny

  • Comments(4)//www.xtravaganzajenny.se/#post89