Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Bara ett litet problem...

Vecka 11Posted by Jenny Mon, March 15, 2010 19:31:06

Eller ska man säga ett stort problem! Imorse orkade jag inte piffa för mycket utan jag drog på mig ett par byxor och en tight topp. Eller ska jag säga att byxorna är superpösiga i storlek 46 och den tighta toppen bara hängde löst som en vanlig t-shirt. Inte så snyggt, men ett ganska trevligt problem.

Detta innebär att jag snart kan handla lite nya kläder! Just nu vill jag hålla lite på det eftersom jag har ett par veckor kvar och jag inte vill handla kläder förens jag är färdig.

Däremot kände jag mig manad att gå in på Zara och prova ett par jeans i storlek 44. Väl medveten om att deras storlekar kanske inte är framtagna för stora svenska tjejer. Så jag var verkligen skeptiskt när jag gick in i omklädningsrummet, men tro det eller ej. De passade mig! Yiiippppiiii! Nu köpte jag dem inte för jag sparar lite på pengarna, men bara känslan att veta att jag kan köpa byxor där gjorde min dag.

Dessutom hann jag förbi ett gym på lunchen som har trevliga lunchpass. Nu känner jag mig peppad inför nästa fas som blir att komma i form och bli lite fastare och få igång konditionen. Det ska bli jättekul! Nu ska jag bara klura på vad och var det blir.

En annan rolig sak är att jag till annandag påsk, 1 vecka före min 35 års dag, bokat in mig på min mans kompis studio så att vi kan ta lite fina bilder. Så först ska jag till Ola och få en strålande frisyr och sedan kommer min söta kusin Linnea som jobbar som Make up artist att göra mig snygg. Det ska bli kul att få ta riktigt fina bilder.

Sedan ska jag som sagt sitta på hemmet och njuta av att jag var en riktigt läcker och het 35 åring...

Veckan som varit hade jag bestämt mig för att spendera kvalitetstid med min familj och vara mer närvarande. Jag tycker att det gått jätte bra med barnen. Vi har fått jätte fina vardagsstunder som man verkligen njuter av. Målet är förstås att jag alltid ska vara närvarande, så denna utmaning ska vara pågående för alltid.

Att hinna med kvalitetstid med maken har varit svårare. Efter barnen lagt sig och man har fixat i ordning för morgondagen och gjort alla måsten, och dessutom bloggat lite så är kvällen liksom slut. Så jag hoppas att min man vet att även om jag inte hunnit med så mycket kvalitetstid med honom så älskar jag honom jätte mycket ändå. När vi sitter som 80 åringar på hemmet så kommer vi ha massor av kvalitetstid och då kan vi tillsammans sitta och titta på mina fina kort och tänka att jag var riktigt het som 35 åring...

Kommande vecka tänkte jag däremot fokusera lite på min kropp igen. Jag tänkte köra min pilatesboll och framför allt göra minst 100 situps per dag. Nu måste jag nämligen börja trappa upp inför nästa fast som ska bli Rörelseglädje för hela slanten!

Ha en jätte bra kväll så hörs vi imorgon!
Jenny

  • Comments(2)//www.xtravaganzajenny.se/#post88