Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Då får jag plats i luckan...

Vecka 10Posted by Jenny Sat, March 13, 2010 10:30:37

Så är det äntligen lördag! Morgonen började med en skön sovmorgon och sedan familjefrukost.

Vid frukosten satt vi och pratade om vårt hus. Inte nog med att jag precis bytt jobb och försöker bli Fabulos så håller vi fortfarande på att bygga ett hus. Så ja, det är många moment som kan stressa upp en.

Nu är vi nästan klara på övervåningen, men vi behöver sätta in luckor till kattvindarna. Min man är mycket ambitiös och vill bygga egna luckor för att det ska vara lätt att ta sig in genom dem. Däremot tar det ju tid att göra dem själv. Tid som kanske heltidsarbetande föräldrar inte alltid har...

Så jag tycker att vi köper färdiga luckor, trots att det är svårare att komma in genom dem. Då kom jag ju på att egentligen så är även om luckorna är mindre så är ju jag mycket mindre så egentligen spelar det ingen roll. Så nu har jag övertalat honom om det. Problemet kanske blir att jag får krypa där inne och dra elkablar och lite annat sånt manligt som jag kanske inte är bra på. Nu lät ju det lite som en fördom och inte så modernt, men jag tycker sådant är svårt och kanske inte jätte roligt, men det handlar nog inte om att jag är kvinna, utan om att jag är jag.

Så det kan bli en utmaning, alltså inte att komma in genom luckan utan utföra jobbet därinnanför. Jag får återkomma med en tekniskt rapport senare.

Nu är vi strax på väg mot roliga äventyr. Kalas, kalas och middag och melodifestival. Det kommer nog vara en trött familj ikväll...

Vi har ju dessutom som tradition att äta marängsviss på stora finalen och har gjort det i alla fall de senaste 7 åren. Så blir det i alla fall inte för mig i år och det känns helt ok, men det är annars en fin tradition. Hoppas jag nästa år inte ens kommer att vilja äta det.

Ja, jag fick en fråga igår hur jag gör min choklad god. Många som kör xtravaganza är väldigt kreativa och hittar olika varianter att krydda och variera shakerna och soppan och jag gör också det, men chokladen tycker jag är god som den är. Däremot så ser jag alltid till att blanda med kokande vatten så att den blir riktigt varm. Dessutom föredrar jag att mixa den i en blendern får du blir den lite skummig så att känns lite lyxig och nästan lite gräddig. Så för mig handlar det mer om tillagningsättet än smaksättningen.

Nu ska jag gå och piffa mig lite så hörs vi senare!

Ha en bra dag och håll tummarna att rätt låt vinner ikväll!
Jenny

  • Comments(0)//www.xtravaganzajenny.se/#post85