Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

En smarrig liten gubbe...

Vecka 10Posted by Jenny Tue, March 09, 2010 22:00:07

Ja, idag fick jag träffa en smarrig liten gubbe som hållit sig gömd ganska länge!

Här är den, Tada!

Eftersom jag inte kan äta jordgubbar så la jag en i mitt vattenglas med förhoppningar att vattnet skulle smaka mer gubbe. Det gjorde det inte så jag var bara tvungen att tugga lite på den för att få ut smaken.

Så jag tuggade lite och det var så ljuvligt! Däremot åt jag inte upp den, så bli inte oroliga!

Så jag tror nog att jag och den lilla gubben kommer att ha en lång och trevlig affär till sommaren...

I går fick jag en fråga om jag varit hos läkaren sedan jag började min helfart. Jag har ju kört i 10 veckor och xtravaganza rekommenderar att man inte kör helfart mer än 3 veckor utan att rådfråga en läkare. Jag mådde bra, men jag ville kolla mig så jag gick till läkaren vecka 6, den 8 februari. Man kan läsa om hela besöket på bloggen under inlägget "Hej doktorn!". Jag tog blodtryck och lyssnade på lungorna. Läkaren klämde på magen och tog blodprover. Jag visade även upp kycklingsoppan för honom så han kunde läsa innehållsförteckningen. Han menade att allt jag behövde fanns i påsen och eftersom jag var i gott skick så han såg ingen anledning att jag inte skulle fortsätta utan sa att det svåraste var att behålla vikten. Så jag har fortsatt och mår fortfarande mycket bra. Så jag tycker att det är bra och viktigt att man går och gör en koll så att man vet att man är på banan och att kroppen klarar av det.

Idag på lunchen gick jag och min kompis Annika på en liten jakt på Foundations. Det är så svårt att hitta en som passar och eftersom jag nu ska bli Fabulous så kände jag att jag ville ha en som passade perfekt. Vi fick bra med hjälp på Åhléns och provade en hel del.

Här ett bildbevis, men jag ser ganska sur ur. Det var jag inte för det är jätte kul! Jag är mer åt det koncentrerade hållet...

Jag blir ofta röd i ansiktet och fick med ett prov på något grönt som man ska ha under Foundation så att man inte ser röd ut. Hhhmmm, det var lättare när man var 20. Då tog man lite maskara och ett läppglans och så var man läcker. Nu får man jobba mycket hårdare och tydligen och bygga upp ansiktet i lager. Tja, det är väl sånt som väntar en 35 åring. Undra vad jag kommer att behöva senare...

Idag hade jag även ett mötet med en försäkringsagent för att prata pensionssparande. Han pratade fonder, räntor och placeringar i 1 timme och 30 minuter. Tydligen inget yrke för mig och verkligen ingen Mental Näring. Jag var helt utmattad när jag gick därifrån och jag vet knappt vad vi jag skrev på. Jag var lite orolig att jag skrev över bilen på honom, men nu hoppas jag att han gör ett bra jobb, eller så kommer jag inte ha några pensionspengar att bygga upp mitt ansikte med när jag blir gammal...

Imorgon har jag gruppträff. Det ska bli skojigt. Det är alltid kul och se och höra hur det går för de andra i gruppen! Imorgon ska vi prata om Rörelseglädje och kanske få prova på något.

Ha en jätte bra kväll så hörs vi sent imorgon!
Jenny

  • Comments(2)//www.xtravaganzajenny.se/#post81