Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Flankbiff med Bearnaise!

Vecka 1Posted by Jenny Fri, January 08, 2010 22:13:35

Så har jag äntligen kört i 4 dagar och jag känner mig fortfarande i bra form. I dag efter lunch så mådde jag inte 100%. Jag blev snurrig och kände mig konstig, nästan lite skakig. Därför drack jag massor av vatten och tog sedan jag en kaffe då jag inte fått i mig koffein på flera dagar. Vola så mådde jag bra! Slutsatsen är att jag är koffein junkie. Sååäå nöjd att jag får dricka kaffe.

Som jag berättade igår så var det den stora utmaningen idag när vi skulle ut med jobbet och äta lunch. Så jag stålsatte mig och gick med till köttrestaurangen. Det vill säga det bästa jag vet! Mina söta kollegor var lite oroliga att de skulle vara svårt för mig, men detta är ju mitt val. Inte deras. Jag vill leva som vanligt annars så blir detta inte hållbart. Men det är klart lite gott ser det ut...

Jag beställde in en god te och en stor bubbelvatten med citron. Jag hade ätit frukost ganska sent så jag tänkte att jag tar min soppa efter lunchen.

Så när alla beställde in biff med bearnaisesås, hamburgare och pommes och min värsta fiende lökringarna så var jag först lite orolig. Men sedan kändes det faktiskt bra. Det luktade inte ens jätte gott. Jag tror att mitt mantra hjälper mig. "Nu är det så här. Det är bara att köra"

Däremot så ju den största oron att jag ska råka stoppa något i munnen av ren reflex. I natt drömde jag t ex att jag satt ute och det var sommar. Vi hade grillat fläskfilé och jag satt verkligen och njöt. Då säger min man, men ska du äta det där? Då kom jag på att det får jag ju inte och vaknade till med ett ryck!

Lite knasigt! Men det är väl ett bevis på att detta påverkar alla plan av mitt medvetande...

Så nu är det fredagskväll. Lite te och sedan lite träning, den mentala i alla fall...

Trevlig kväll!
Jenny

  • Comments(4)//www.xtravaganzajenny.se/#post8