Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Vecka 9 med mått och bild!

Veckans mått med bildPosted by Jenny Sun, March 07, 2010 21:09:22

Nu har ännu en vecka passerat! Tänka sig att jag går in i min 10:de vecka på helfart. Jag är faktiskt lite imponerad av mig själv. Jag hade nog inte räknat med att det skulle gå så bra och att jag skulle må så här toppen.

Däremot är helgerna mer plågsamma än veckodagarna. Mest för att det är så mycket som kretsar kring mat. Idag lagade jag en, tror jag, god pasta med bacon och fetaost. Det knapersteka baconet ropade på mig, men det hade den inget för, men det är tufft att låta bli.

Till middag blev det en ny utmaning när de goda köttbullemackor tillagades med rödbetssallad. Såg också trevligt ut.

Själv tog jag en kopp varm choklad och tänkte att det inte är många veckor kvar nu.

Sedan var det dags för lite mått och bild igen. Jag ser själv skillnaden och då känner man sig så taggad. Dessutom hade jag tappat 4 cm på magen bara från föra veckan!

Strålande! Nu kastar vi oss in i vecka 10!

Nu blir det tidigt sänggång med Mental Träning så att vi kan ta oss an lite tågåkning imorgon bitti!

God natt!
Jenny

  • Comments(6)//www.xtravaganzajenny.se/#post79