Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

En riktig Jenny dag!

Vecka 9Posted by Jenny Sat, March 06, 2010 22:48:29

Idag har någon dagen gått i ett egoistiskt tecken. Efter en härlig sovmorgon vakande man till en vacker vinterdag. Efter min morgon choklad tog jag och min lilla tjej en promenad. Både rörelseglädje och Mental Näring. Inte illa för en lördagsmorgon. Min dotter är en liten fototok så det blev många snöiga bilder.

Därefter träffade vi våra grannar som berättade att det skulle tändas eld i backen för lite mys och pulkaåkning.

Vi passade på att packa hop allt man behöver för en ute grillning, varm choklad, hamburgare och lite fika och förstås kaffe till mig.

Det var en helt underbar lunch där solen verkligen värmde, barnen hade superkul och det var oroligt vacker. Dessutom har vi en egen pistad backe, så man får lite klaga. Det är ju en av fördelarna med att bo på landet.

Efter det blev det en lugn eftermiddag med lite härlig hemma SPA som inte blev av förra söndagen. Man känner sig så härlig när man tar hand om sig själv lite extra.

Jag hade dessutom städat sovrummet och bytt sängkläderna så vad passade bättre än att bjuda sig själv på lite Mental Träning i sitt superfräsha sovrum. Det gick så bra så, förutom att min dotter kom in och la sig väldigt nära mina hörlurar och försökte tjuvlyssna. Kanske detta inte gjorde mig så avslappnad, men så är det när man har barn och det var ganska mysigt att ligga där tillsammans i tystnad. Hon tröttnade ganska snabbt för det var väl ingen saga som hon kände igen...

Sedan blev det även bio kväll med ett par andra mammor. Det var trevligt även om "Snabba Cash" kanske inte var den mest upplyftande filmen så var det väldigt bra och det var kul att komma ut lite. Det var mysigt att stå och prata lite på parkeringen också trots att det var 15-.

Dessutom kom jag på den geniala idén att ta med en färdig shake till bion. Så när alla andra åt sitt godis så dricker jag min goda shake så känns det också som jag har godis.

Så det var en riktigt bra dag på alla sätt och vis ända tills jag kom hem och skulle hoppa ur bilen. Precis som jag gjort 1000 gånger tidigare så öppnare jag bakdörren för att plocka ut handväskan och stänger dörren och låser. Då hör jag ett illtjut utan dess like. Det är väldigt mörkt ute på landet och jag ser bara att något sitter fast i bildörren och att det skriker. Jag trycker och trycker på billåset, men inget händer. Tillslut får jag upp dörren och vår ena katt, flyger ut. Hur hon hamnade där har jag ingen aning om! Dörren var öppen 10 sekunder max. Dessutom tittade jag efter katterna när jag kör in mot vår uppfart för att hålla koll på dem. Då var hon inte där så hur hon hamnade mellan dörren är ett mysterium.

Det värsta är att svansen nog är bruten, men hon verkar inte ha ont i alla fall. Stackars lilla älskling!

Denna katt är den mest olyckdrabbade katten som finns. Här är listan på tidigare aktiviteter.

1. Höll på att drunkna i en toalett.

2. Hoppade i en 10 liter färgburk och blev badad hos en granne för vårt vatten var avstängt.

3. Åkte under motorhuven till skolan, klarade sig med svedda morrhår.

4. Varit på väg att ramla ned från taket.

5. Fastnat i bildörren

Så då har den katten bara 4 liv kvar. Den andra katten har aldrig gjort något liknande överhuvudtaget. Så olika syskon kan vara.

Jag är fortfarande lite skakis efter den hemska upplevelsen med min stackars katt. Så förutom det här så har det varit en riktigt bra dag.

Vi hörs imorgon med mått och bild!
Jenny

  • Comments(3)//www.xtravaganzajenny.se/#post78