Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Medlemskap i Fettisklubben...

Vecka 8Posted by Jenny Fri, February 26, 2010 12:41:12

I dag blir det ett lunchinlägg för i kväll ska jag var mycket upptagen av en tjejkväll. Så jag hoppas på massor av Mental Näring och massor av prat. Det brukar alltid vara så att dessa kvällar går så snabbt.

Vi är 4 tjejer som har kännt varandra sedan vi var små och har vuxit upp tillsammans. Vi har delat de goda, de ledsna och självklart de glada dagarna. Det är en oerhörd trygghet att känna att man alltid kan vara sig själv och säga vad man känner och tycker och veta att det är ok och att ibland inte behöva säga något för de vet hur man känner.

Jag kom på det igår. När vi var runt 14 år sa började alla runt omkring oss att banta för att bli smala. Då skapade vi en klubb som hette Fettisklubben där vi till och med gjorde ett medlemskort där vi lovade att inte banta och skrev upp hur mycket vi vägde för att vara säkra på att vi inte gått ned i vikt!

Vi hade till och med kvällar då vi hade ”matfester”. Då åt vi massor av god mat och hade det mysigt.

Töntigt? Javisst! Dessutom låter det som vi var jätte tjocka och bara satt och svulla hela dagarna, men så var det inte. Vi var sportiga och tränade mycket och vi såg alla normala ut. Så på ett sätt är jag stolt över klubben. Att vi inte hoppade på hysterin kring att det är vikigt att vara smal! Vi åt och mådde bra och tränade mycket istället. Ganska sunt känns det som.

Nu hoppas jag i alla fall att jag äntligen kan få riva mitt medlemskap för jag hade nog inte räknar med att det skulle vara ett så långt medlemskap. Jag får fråga ikväll…

Sedan upptäckte jag en annan kul oväntad sak. Det är att min hals blivit smalare! Det är kanske inte det första man tänker på, men det är klart att det blir så.

Så i förrgår hittade jag ett halssmycke som jag fick i morgongåva av min man när vi gifte oss. Det är ett litet guldhjärta på. Sedan när jag födde vår son så fick jag ett A som representerar båda våra barn. Denna har jag inte kunnat ha på mig sedan jag födde min dotter. Men nu ser ni så går den på!

Så nu kan jag bära med mig min familj överallt!

Nu ska jag dricka lite svampsoppa och dricka en ramlösa, sedan blir det full fart fram tills det är dags för tjejkväll!

Hoppas ni alla har en underbar fredagskväll full av Mental Näring!

Jenny

  • Comments(3)//www.xtravaganzajenny.se/#post69