Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Ni vet den där lådan...

Vecka 7Posted by Jenny Thu, February 18, 2010 20:25:53

Så idag var det vård av sjukt barn som gällde för min del. När man vabbar så jobbar jag samtidigt hemifrån för att hinna med alla delar av sitt liv. Detta innebär att man tydligen är extra utsatt. För idag var jag sugen på att småäta allt. Det är nog en gammal tradition att göra det. I vanliga fall när jag vabbar så äter jag mycket kakor och chips, eller jag kanske till och med bakar. Jag kan nog inte nämna allt som brukar åka ned i magen.

Anledningen till detta skulle kunna vara att man är stressad för att man har press på sig från alla håll. När när jag blir orolig för mitt sjuka barn så vill jag äta. Dessutom så är det ett tillfälle då ingen annan ser en. Jag menar man har ju ingen man eller arbetskamrater som ser vad man stoppar i sig. Så hemskt nog har nog det varit en anledning.

Så det var en utmaning, men det gick bra, men det blev ett par extra koppar kaffe.

Sedan har jag gjort två upptäckter idag som gjorde mig så glad och ger mig energi att fortsätta.

Den första upptäckten var att jag har nyckelben! Oj, jag kan inte ens minnas när jag hade det senast. Det är ju verkligen snyggt! Så det var oväntat och välkommet. Jag har till och med bildbevis för den som inte tror mig!

Eller hur, visst kan ni också se dem?

Det andra var att jag idag hittade en sådan låda längst in i garderoben som jag glömt bort. Nu kan ni låtsas att ni inte har en, men alla har i alla fall ett plagg om inte en hel låda. Ni vet där älsklingsplaggen finns som inte längre passar, men eftersom man älskar dem, och kanske betalat massor av pengar för dem så vill man inte slänga dem.

Den lådan hittade jag idag!

När jag packade ned plaggen där i var det med sorg i hjärtat för det var så fina skjortor och blusar. Idag plockade jag först upp en blå blus som jag köpte, men som satt så tight runt armarna att det inte var klokt och att jag inte använde den en enda gång. Prislappen sitter till och med kvar! Så jag började med att prova den. Den satt som en smäck! Till och med lös över armarna!

Sedan fortsatte glädjeyran! Alla plagg passade. Det var till och med ett par byxor som var för stora! Hurra vilken vinst! Billigt också för nu har jag en hel vårgarderob!

Dessutom hittade jag flera av mina partykläder som också hamnat där. En del kanske jag skulle undvika för att de är lite korta i modellen oavsett om man kommer i dem eller inte. Jag ska ju fylla 35 år och vill ju vara en Fabuluos 35-åring och inte tro att jag ser ut som en 20-åring.

Däremot hittade jag en supersnyggklänning som jag köpte i USA när jag var 20 och som jag inte haft på så länge. Den satt inte perfekt nu, men om 7 veckor på min 35 års fest kommer den att sitta som en smäck den också! Det är den jag ska ha, för den passar en 35 åring bättre än en 20-åring!

Den ser inte så fin ut på bilden, men den är det i verkligheten, Jag lovar!

Nu ska jag leka lite med min Pilatesboll. Nu lät det som jag tyckte att det var lätt, men jag har jätteträningsvärk i magen av bollen så det är jobbigt!

Ha en fin kväll så hörs vi imorgon!
Jenny

  • Comments(3)//www.xtravaganzajenny.se/#post59