Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Usch, det kommer att bli dyrt det här...

Vecka 6Posted by Jenny Thu, February 11, 2010 20:29:24

Alltså, innan jag blev en tjockis så älskade jag kläder. Det var ett ganska stort konto. Vi pratar inte om att märken var viktiga, men jag älskar att shoppa, hitta fynd och vackra kläder.

Sedan blev man tjock och kände att det inte är så roligt att handla kläder till sig själv längre. De senaste 7 åren har det gått till på följande sätt. Jag bestämmer mig för att jag behöver ett plagg, t ex byxor. Jag har gått in i ett par butiker. Tittar runt bland de tält och fula kläder som erbjuds när man har för mycket "junk in the trunk".

Efter att ha terroriserat mig själv genom att behöva titta i spegeln, i hemsk belysning, i ett omklädningsrum slutar det ofta med att jag inte handlar något till mig, utan kommer hem med fina kläder till barnen.

Enda frizonen har varit USA. Där är man inte direkt liten, men mer åt det normala hållet och har kunnat köpa snygga kläder i större storlekar. Men det är lite dyrt att åka dit varje gång man ska handla...

Vad jag vill komma fram till efter detta långa inlägg är att det är såååååå roligt att shoppa igen, till mig! Kläder passar och jag känner mig på väg att bli normalviktig. Det är en helt otrolig känsla!

Det finns förstås en stor nackdel, det kostar... Så nu behöver jag kanske sätta en klädbudget, något som jag inte haft på över 7 år. Skojsigt!

Här är dagens fynd!

Så fint så fint!

Så var det dags för dagens positiva lista:

torsdag

1. Vara först på jobbet och hinna få undan jobb innan alla kommer

2. Ta en shopping tur på lunchen och hitta fina kläder

3. Njuta av att det är ljus när man åker hem

4. När solen gassar på ett vinterlandskap är det otroligt vackert

5. Få en mysläggning av barnen, med kärlek och utan bråk

Nu ska jag pyssla om mitt hem lite!

Ha en trevlig kväll och imorgon är det fredagsmys!

Jenny

  • Comments(2)//www.xtravaganzajenny.se/#post50