Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Shake it!

Vecka 1Posted by Jenny Tue, January 05, 2010 20:42:23

Så har jag avklarat min första dag! Hurra för mig! Till frukost blev en varm chokladshake och kaffe. Det kändes bra. Det gick smidigt och snabbt att bara skaka till och tillsätta varmt vatten. Jag kommer att tjäna massor av tid!

Lina gav mig igår tipset att om jag blir hungrig så ska jag dricka vatten, mycket vatten. Det fungerar faktiskt utmärkt. Det är lite pinsamt att vara nästan 35 år och komma på att det fungerar. Det hade ju kunnat hjälpa mig tidigare...

Jag är ingen stordrickare i vanliga fall, men det känns bra, även om toalett besöken blir mer frekventa, men det ska bli bättre berättade Lina. De första två veckorna skulle det vara så sedan skulle det mattas av. Jag har nog aldrig hållit ut så länge förut för att veta om det stämmer. Jag återkommer om det om ett par veckor...

Passade även på att köpa Xtravaganzas Omega 3 och började även med dem idag.

Till lunch provade jag grönsakssoppan och det gick bra. Fortfarande ingen panik hunger, vilket har varit min största oro.

På eftermiddagen kom min chef in och bjöd på choklad, för hon visste ju inte vad jag gör. Men jag tycker att det är viktigt att man kan stå emot, man kan ju inte be alla andra ändra sig för att jag gör det. Det kändes helt ok att säga nej. Jag kände mig faktiskt ganska duktig, även om det bara är dag 1.

På eftermiddagen hann jag med lite kaffe och det var ju som vanligt gott. Men dagens överraskning var ett bubbligt vatten tillsatt med päronsmak! Det var verkligen Lovely!

Det var när jag kom hem det svåra började. Söta små barn som ska äta mat. Det doftade gott, men lite mer vatten rådde bot på det. Sedan provade jag persika till middag. Det var inte min favorit. Så enkelt var det. Tur att det finns många smaker att välja på.

Barnen fick en jätte fin spelkonsol i julklapp så den lekte jag på i 35 minuter så det kan ju till och med räknas som rörelse. Jag var jätte trött efter och hade superkul! Så det kommer att bli en form av träning för mig. Det värsta är att tydligen vill barnen också leka, men det är svårt att dela med sig när det är så kul.

Nu ska jag förbereda den mentala CD och köra spår 1 och jobba på mitt inre. Jag återkommer imorgon.

Ha en kul kväll!

hej hej

Jenny

  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post5