Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Jasså, är det färg?

Vecka 6Posted by Jenny Wed, February 10, 2010 22:57:31

De som känner mig vet att min garderob egentligen bara har en färg, eller kanske avsaknad av färg. Allt är svart, med små inslag av vitt.

Så i helgen blev jag lite crazy och köpte en rosa träningstopp. Ja, det är sant ni hörde rätt. För att ni inte ska tro att jag skojar så finns det ett bildbevis från träningen idag.

Att se är att tro!

Så jag tror att det kan vara bra för mig att börja använda lite färger. Jag vet inte om jag tränande mer eller hårdare, men det kändes lite roligare.

Idag hade vi gruppträff. Jag behövde inte skämmas för jag hade gjort läxan. I dag hade vi klippa och klistra kväll för att göra ett kollage med vårt mål. Det var faktiskt ganska kul. Jag hade med mig ett par egna bilder, sedan fanns det tidningar. Det kanske låter lite barnsligt, men när man skapar ett mål genom att visualisera det så känns det mer verkligt. Även att man på något sätt uttalar vad det är man vill nå så blir det så tydligt.

Kollaget ska sedan sättas upp på ett ställe där vi ofta kan se det och påminna oss om vår resa. Min ska nog vara bred datorn hemma för här sitter jag en del...

Här kommer mitt alster.

Analysen som följer:

Den 10 april, när jag fyller 35 kommer jag vara supersnygg på min egen fest. Det är inte säkert att jag kommer att ha en röd klänning som på bilden...

Bröllopsbilden ska påminna mig om att jag tyckte att jag var fin i kroppen när jag gifte mig.

Den jättestora ringen mitt i bilden är mest som en pika till min make. Som alla vet har jag en trasig vigselring och det vore ju trevligt med en som är hel, nudge, nudge...

Vår bröllopsresa gick till Madeira. Vi skulle vandra längst de vackra levadas som finns där, men eftersom jag blev gravid och fick en nerv i kläm i rumpan (Det var lika skumt som det låter) så kunde jag inte vandra. Så på vår 10 åriga bröllopsdag 2012 så gör vi om resan och då ska det banne mig vandras.

Så det var min målbild i sammanfattning.

Jag la också med mina mantran; "Leva" och "Njuta mer". För jag vill inte bara titta på när livet svischar förbi. Jag tänkte hänga med.

Det tar min ju ganska naturligt in på dagens glada stunder.

Onsdag

1. När min son vaknar och ger den största pussen i världen

2. Min man ringde för att säga att han älskar mig (hmm, han ville något annat också)

3. Att träna och känna att man gör något man mår bra av

4. Träffa gamla jobbarkompisar som är knasigt roliga

5. Att njuta av en ny bok och en ramlösa med Mango på tåget

En illustration av punkt 5.

Vänligen kommentera inte att jag läser en bok för tonåringar...

Dagen har förståss bjudit på mindre bra saker, men så här i slutet av dagen känns det bra att titta på det som gjort mig glad.

Ha en bra kväll!

Jenny

  • Comments(5)//www.xtravaganzajenny.se/#post49