Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Du har fått en utmaning...

Vecka 6Posted by Jenny Mon, February 08, 2010 20:40:26

Just det uttrycket är just nu mitt favorituttryck. Min fyra åriga son tittade på Let's dance för några veckor sedan där en av domarna sa detta till någon av de tävlande. Så det springer han omkring och säger, jämt. Det kanske inte låter kul när man berättar det, men det är sjukt roligt att lyssna på för han säger det med lite engelsk brytning...

Det blir inledningen till veckans utmaning för mig.

Jag har pratat om Mental Näring tidigare och att det är en viktig ledstjärna. Det går ut på att hitta glädjeämnen i både det lilla och stora i vardagen och njuta av livet och inte bara åka med.

Om ni kommer ihåg för ett par veckor sedan när jag loggade in på xtravaganzas inloggningsidor för första gången så skulle man bland annat fylla i 10 saker som gjorde en lyckliga under den dagen. Det var inte så många som jag kom på då. Därför utmanar jag mig själv att skriva ned 5 punkter varje dag med saker i livet som gör mig glad.

Måndag

1. När jag väcker barnen på morgonen och får första goset och höra att man är älskad.

2 Idag var det ljus när jag kom ut till bilen. Oavsett snö= vår i sikte!

3. Den ensamma stunden i bilen på morgonen när man kan poppa musik utan att någon gnäller.

4. Att få en stjäla en pratstund med jobbarkompisar man gillar

5. Att komma hem till min familj och mitt hus och äta middag tillsammans.

Idag gick det faktiskt lätt! Skriver ni också denna vecka? Kanske ni kan dela med er av en dag av 5 njutningsfulla stunder.

Ps Jag fick en ny klocka idag och den är jäääääätttttteeeee fin och den är jag bonusglad för!

Ha en fin kväll!
Jenny

  • Comments(0)//www.xtravaganzajenny.se/#post47