Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Jasså, jag är "Radiant"!

Vecka 5Posted by Jenny Sun, February 07, 2010 18:48:43

Söndag betyder sovmorgon för de flesta. Det är en önskan för mig med, men har man en liten kille som är morgonpigg får man kalla kl 7.00 sovmorgon...

Idag hade vi bjudit in vänner på söndagslunch så hela förmiddagen gick till att förbereda mat som jag inte skulle få äta...

Vi har inte setts på ett tag så de såg verkligen att det var skillnad på mig. Eftersom våra vänner är från Sydafrika och pratar engelska så fick jag min första engelska komplimang. Det var att jag såg "Radiant" ut. Det kändes ju inte så illa. Jag menar, inte bara att man känner sig lättare, men det händer något med vad jag utstrålar. Kanske lite av självförtroende på intåg?

Idag var det jag som lagade maten.Hemlagade parmesan köttbullar med färska kryddor och vitlök med pressad potatis och fetaost cream stod på menyn. Jag gjorde köttbullarna för första gången i ugnen och det var ju väldigt smidigt. Dels för att man kunde göra själva köttbullarna större än när man steker dem och för att de sköter sig själva i ugnen.

Jag fick väl godkänt, men det är svårt att laga mat och göra såser när man inte kan smaka av något!

Efter lunchen blev det en härlig njutningsfull vinterpromenad då vi mammor blev lössläppta och fick 30 minuter egen tid.

Jag vet att jag ser enorm ut på bilden, men jag har på mig massor av kläder för att inte frysa.

T ex överdragsbyxorna köpte jag förra året. Det var de största de hade och de gick knappt på då, så jag använde dem knappt då. Det är liksom ingen ide att göra avancerad utomhusaktivitet som man inte kan röra sig i för trånga byxor...

När vi sedan kom in blev det kaffe och efterrätt framför brasan. Även om jag nu inte fick äta av den hemgjorda chokladmoussen så njut jag verkligen av stunden.. Att sitta i en skön soffa med goda vänner, framför en vacker brasa samtidigt som det är solnedgång över snön. Det är Mental Näring för mig och hjälper mig att ladda batterierna inför en ny arbetsvecka.

Nu ska jag njuta lite mer livet och umgås med min söta familj!

Ps. Jag har varit lite dålig med att spela så mycket som jag hade tänkt denna vecka i min veckoutmaning, men jag har städat oerhört mycket. Inte för att det ger så mycket Rörelseglädje när man gör det, men efteråt! Det är Mental Näring när man ser att det är rent och fint och inte ligger grejer överallt.

Vi hörs lite senare med måtten!

Jenny

  • Comments(0)//www.xtravaganzajenny.se/#post44