Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Usch, dig vill jag verkligen ha!

Vecka 5Posted by Jenny Sat, February 06, 2010 18:56:39

Här är den, århundradets bästa efterrätt. Den älskade marängsvissen!Ser du hur vacker den är? Inte ont anande så gick jag på barnkalas idag. Först var det goda kokta korvar och bara det var lockande, eftersom jag tycker kokt korv är jättegott!

Sedan kommer jag in i köket och ser alla ingredienser till marängsvissen och förstår att detta kommer att bli min största utmaning hittills. Det finns nog inget annat som jag tycker är lika gott som det!

Så var jag plötsligt ensam med resterna av det som var kvar av svissen. Det hade varit så enkelt att bara ta en liten sked av guldet, bara smaka lite. Jag skulle ju inte ens behöva berätta det för någon, utan behålla det som en hemlis för mig själv.

Sedan kom jag på att det spelar ju igen roll, för det är ju för min skull jag inte äter. Så jag bet ihop och tog fram en svampsoppa till mig själv.

Kanske var den inte lika god som svissen, men efter jag ätiti den så kändes det lättare att motstå den, och en klapp på axeln för gott uppförande var på sin plats.
Sedan hittade jag ett bra redskap till min soppa i mina kompisar kök. Nämligen en liten liten latte visp. Soppan blev fluffig med den. Så en sådan ska jag nog köpa.

Nu tänker jag förbereda lite då det blir Melodifestivalskväll med grannarna! Oj, vad jag har längtat.

Ha en bra kväll så ses vi med måtten imorgon!
Jenny

  • Comments(2)//www.xtravaganzajenny.se/#post43