Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Yiipi! Jag kan handla på ZARA!

Vecka 5Posted by Jenny Thu, February 04, 2010 20:59:21

Jag måste erkänna att jag i söndags var lite ledsen för att jag inte hade tappat en enda cm där jag mätte. Även om jag vet att alla kommer till depåer och att det nog är bra för kroppen att få en liten paus, men i alla fall. Man gillar ju resultat...

Som flera gånger tidigare så var jag idag inne på ZARA och hittade massor av fina kläder som jag aldrig brukar få på mig. Då hängde den där, jackan som inte bara var snygg, utan också nedsatt på 50%. Jag tog med den in i omklädningsrummet, med den vanliga farhågan att den inte skulle gå igen över magen och kommer att få mig att se ut som en stoppad korv.

Det var då det hände! Inte bara att jag fick igen den, den satt inte så pjåkigt heller! Då spelar inga cm i söndags någon roll!

Så ingen var snabbare än jag till kassan och köpte mitt första ZARA plagg. YYiiippppiiiii! Jag blev så glad och det känns som jag är ett steg närmare att kunna handla i vanliga affärer och inte i de vanliga tältaffärerna jag handlat i tidigare.

Sedan visade det även sig att jag missförstått en mycket vikig punkt när man sätter upp sitt målsättning som jag jorde i går. Enligt xtravaganza är det viktigt att tänka i nutid.

Så igår skriv jag:

" Jag Jenny ska till den 10 april 2010 ha gått ned 30 kg och vara Fabulous!"

men det ska vara så här:

"Jag Jenny väger 70 kg, den 10 april 2010 och är Fabulous!"

Det ser faktiskt annorlunda ut, eller hur? Det känns som det är mer bestämt och självklart att det är så om man skriver det i nutid. Det första påståendet låter mer som en önskan och att det inte är säkert.

Se då har man lärt sig något nytt!

Nu ska jag faktiskt unna mig lite filmtajm i soffan!

God kväll!
Jenny

  • Comments(4)//www.xtravaganzajenny.se/#post41