Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Ett oväntat slut på en myskväll...

Vecka 5Posted by Jenny Mon, February 01, 2010 19:45:23

Igår kväll tänkte jag att jag ska ge mig själv en skön stund med lite Mental Näring innan den nya veckan. Jag skulle ägna mig åt hud och hårvård, allt till levande ljus. För att sedan efterföljas av Mentala Träningen och lite Muskulär avslappning innan det var dags att somna.

Allt börjar bra. Det blir både en peeling och sedan en annsiksmask. Tänder lite levande ljus, förstås med doft av lavendel för avslappning. Sätter även i en mycket dyr hårinpackning som lovat guld och gröna skogar, eller i alla fall att avlägsna alla torra toppar. Jag kan vara nöjd med det.

Det var helt underbart för det är inte ofta jag gör något så mysigt för mig själv. Oftast blir det en snabb dusch med tandborsten i ena handen samtidigt som man tänker på alla saker man behöver göra.

Så där står jag och njuter jag och vad händer då? Jo, plötsligt börjar vattnet att rinna saktare och saktare för att sedan lägga av helt! Vattnet är borta! Så där står jag med inpackning och kroppskrubb och en vacker rosa anisksmask och inget vatten! Jag börjar febrilt tänka om kanske om mitt tevattnet kunde användas, eller om det fanns något vatten någon annanstans i huset. Turligt nog så vet min man hur man gör för att rädda sin fru och ser till att pumpen startas om och volá, så har jag vatten och kan jag få bort allt.

Efter det behövda jag verkligen den muskulära avslappningen.

Men trots missödet så ska jag göra det flera gånger, för det ger väldigt mycket energi att pyssla om sig själv.

Veckans utmaning.

Mycket av xtravaganzas program handlar ju om att tänka på nya sätt och jobba efter de 4 ledstjärnorna.

Veckans utmaning kommer att beröra 2 ledstjärnor samtidigt. Denna vecka ska jag träna med vår spelkonsoll minst 30 minuter om dagen. Det innebär att jag har Rörelseglädje, eftersom man blir ganska trött,beroende på vad man spelar.

Sedan ger det Mental Näring då det är jätte kul och skapar många glada stunder. Dessutom kan man göra det med barnen vilket gör det ännu roligare. Även om jag får stryk av en 6 åring...

Så nu hoppas jag att det är flera som knuffar undan barnen från spelen och leker denna vecka!

Vi hös imorgon!

Hej hej

Jenny

  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post37