Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Underbara kroppsförstörare!

Vecka 4Posted by Jenny Sun, January 31, 2010 16:25:36

Bebisar är underbara och söta och trevliga att låna! Man kan ju inte låta bli att tycka att de är underbara. Titta vad söt hon är!

Men, med tanke på att jag gick upp 40 kg när jag väntade min dotter så känner jag att det är mycket jag idag skulle göra om om jag var gravid. Jag skulle till exempel inte äta för två och jag skulle inte dricka så mycket läsk och kanske röra mer på mig. För 40 kg är enormt mycket. Så får sådana här små underbara bebisar att funderar jag på till? Nä, det känns som nu vill jag vara lite ego och tänka på mig. Nu vill jag komma i form och bli en pigg och aktiv mamma till de underbara barn jag har.

Så låna en bebis är verkligen det bästa! Man får gosa och lukta på dem, och sedan är det bara att lämna tillbaka när de börjar bli ledsna eller bajsar.

Idag var det alltså barnkalas. Jag älskar dem för det är då man också får träffa andra föräldrar och prata lite. Däremot är det ju också så att det är då det bullas upp med massor av sötsaker.

Som ni ser så ser kokosbollarna ljuvliga ut och jag vet att om jag hade varit mitt gamla jag så hade jag inte bara tagit en. Det kanske hade slutat med att jag åt 4-5 stycken. Mitt mål när jag gått ned min vikt är att jag ska ha en normalt förhållande till mat. Jag vill kunna gå på ett barnkalas i framtiden och bara ta kokosboll och känna att det är bra och vara nöjd. Man kan ju undrar varför man inte kan göra så. Är det kanske så att man är lite av en matmissbrukare? Man pratar ju om att folk som slutar röka eller är alkolister inte kan bara ta en cigarett på en fest utan att det är lätt att falla tillbaka i missbrukat igen.

Detta måste jag tänka på, för jag vill inte vara en sådan som bara stoppar i mig massor av onyttigheter utan att tänka på konsekvenserna. Då är det bättre att utesluta t ex socker för alltid. För just nu tycker jag att det går jätte bra att inte äta sötsaker. Jag är inte sugen egentligen. Som jag sagt så är det mest tråkigt att bara dricka en slät kopp kaffe och det ser väldigt gott ut.

Detta är varför den mentala träningen med xtravaganzas program är så vikigt för mig.

Nu ska jag laga lite söndagsmiddag!

Jag återkommer med mina mått och veckans bild lite senare!

Hej hej

Jenny

  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post35