Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

En terroriserad fuskare!

Vecka 4Posted by Jenny Fri, January 29, 2010 23:34:10

Idag har det varit en dag av terror! Den har varit full med utmaningar i mat väg.

Dagen börjar ganska bra, men sedan efter lunch är det födelsedagsfika och det är då de åker fram. En av årets godaste händelser, semlan!

Jodå, så där sitter man och suktar och alla äter av grädden, bullen och det som gör det såååå gott, mandelmassan.

Trots detta tar jag mig igenom frestelsen.

Efter jobbet är det jag som handlar. Nästa utmaning, goda ostar och skinkor från varmare länder. De liksom ligger där i hyllorna och retas. En vanlig fredag i mitt gamla liv så hade dom fått följa med hem. Säkert ganska många av dem också...

Så här sent på dagen är man ganska trött och hungrig så jag tänker att jag köper en vatten med päronsmak för att pigga upp mig. Det är då det händer. Jag tar av misstag en annan sort än jag brukar och när jag sitter i bilen ser jag att det är fruktsocker i. Så den ska jag nog inte dricka, men det gör jag. För då är jag så trött och törstig i bilen att det blir så.

Så, då har jag erkänt att jag är en liten fuskare. Sedan skrattade jag lite i bilen och tänkte att om någon för bara en månad sedan skulle säga att jag skulle känna mig busig om jag drack päronvatten med fruktsocker i skulle jag tro att de var galna.

Nu tänker ni att här kanske kvällen tar slut. Det är självklart fel. Familjen vill ha flottig pizza som jag hämtar upp på vägen. Den lukar gott och brukar smaka underbart. Trots detta är jag ståndaktig och dricker en svampsoppa. Nu har jag även öppnat min burk med xtra Psyllium, dvs psylliumfröskal och lägger i. Det smakar inte annorlunda, men ska vara bra för tarmarna och rensa ut gifter.

Sedan är det ju fredag så det blir lite FREDAGSMYS! Hurra! Så fram med popcornen och chipsen och lite läsk. Tack och lov ingen cola. Det går någon gräns för hur mycket terror man får utsätta någon för...

Så i slutändan, med alla dessa minfält så har jag bara få i mig ett vatten som innehöll lite fruktsocker. Så jag har klarat mig ganska bra.

Så har min dag varit.

Nu önskar jag en god natt!
Jenny

  • Comments(4)//www.xtravaganzajenny.se/#post33