Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

6,5 kg rent fett säger farväl!

Vecka 4Posted by Jenny Wed, January 27, 2010 23:39:58

Så har jag äntligen efter 21 dagar på mitt xtravaganzas program gått ned 6,5 kg rent fett! Yiiipppiii! Det kanske inte låter så mycket, men i vanliga fall när man går ned i vikt så kan en del av viktminskningen bero på att man förlorat för mycket vätska, eller att en del av musklerna försvinner istället för fettet.


Detta har alltså inte hänt mig. Jag hade samma vätskenivå och muskelmassa som vid min invägning. Vilket är jätte bra sa Lina så då får jag tro på det. Så viktminskningen på 6,5 kg var i rent fett så det är inte fy skam. Dessuotm hade BMI sjunkit från 33,4 till 3,2. Så det kändes också som ett steg i rätt riktning.

Jag tänkte bara låta ett par bilder visa hur det gick till...

Sedan tränade jag, mer motiverad att fortsätta. Det blev 20 minuter på löparmaskinen och sedan vikter. Det är verkligen skönt att träna!

Efter det så var det dags för min första gruppträff! Som jag väntat! Idag gick vi igenom vilka 15 vi är i gruppen och vilka mål vi har och hur vi ska nå dit, och om vi valt hel eller halvfart. Alla har olika mål och det verkar vara ett glatt och pratglatt gäng. Det ska bli kul att följa alla och se oss förändras och förstås peppa varandra!

Vår grupp coach heter Rebecka och hon ska lotsa oss i rätt riktning under de 13 möten vi har här under våren. Vi hade en läxa till första gången och det var att fylla i våra Hälsoanalys. Hela gruppen var överens om att vi inte riktigt gjort den. Det är vikigt för där får man svara på frågor om vilken vikt man har och hur man mår. Tanken är att man längst med programmet ska kunna se sina framsteg i hälsoanalysen. Den gör man på inloggningen på xtravaganzas hemsida och den ska jag göra imorgon så jag kan följa mina framsteg.

Nu är det sova som gäller och fokusera på att hamna under 90 strecket till nästa vägning!

God natt!
Jenny

  • Comments(6)//www.xtravaganzajenny.se/#post31